Ανοίγουν οι Πύλες που έκλεισε ο Μέγας Αλέξανδρος…

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν πολλά κείμενα που στοιχειοθετούν πως ο Μέγας Αλέξανδρος έκλεισε και σφράγισε πύλες στην Ασία, πίσω από τις οποίες και στο εσωτερικό της Γης, φυλακίστηκαν ρυπαρά γένη και ερπετοειδής. Όμως, τώρα, φαίνεται πως έχει βρεθεί το «κλειδί» που τις ανοίγει…

Το «κλειδί» αυτό, φαίνεται να είναι οι ισχυροί σεισμοί.

Εικόνες αποκάλυψης και τον θάνατο τουλάχιστον 688 ανθρώπων, βάσει του μέχρι στιγμής απολογισμού, προκάλεσε

Στις 25/4/2015 ισχυρός σεισμός 7,9 Ρίχτερ που συγκλόνισε το Νεπάλ, με πολυάριθμους νεκρούς.

Στις 07/12/2015 η κεντρική Ασία, η Ινδία και το Πακιστάν συγκλονίστηκαν από σεισμό μεγέθους 7,2 βαθμών του οποίου το επίκεντρο ήταν στο Τατζικστάν, ενώ φαίνεται πως δεν υπήρξαν θύματα.

Κεντρικό ρόλο στις περιοχές αυτές έχει η Άορνος Πέτρα, η οποία φαίνεται να αποτελεί έναν τεράστιο διαστατικό δίαυλο, μέσω του οποίου μετακινούνται οι αποσταστικές δυνάμεις.

Συνδυάζουμε, επίσης, την πληροφορία πως «Σήμερα σε διάφορες περιοχές της Ασίας έχουν ανοίξει οι πύλες που είχε σφραγίσει ο Μ.Αλέξανδρος κατά την εκστρατεία του και εξέρχονται άψυχες ανθρωπόμορφες οντότητες οι οποίες ενισχύουν τις δυνάμεις των «Τζιχαντιστών» του ISIL ή ISIS ή DAESH, οι οποίες προβαίνουν στις γνωστές φρικαλεότητες στην Συρία, Ιράκ, Λιβύη κλπ. Δυνάμεις από το μητρικό σκάφος «Πήγασος» επεμβαίνουν συνεχώς, αλλά οι εξερχόμενοι είναι πολλές χιλιάδες».

Αν όλα αυτά ισχύουν, τότε οι αποστατικές δυνάμεις αξιοποιούν υπόγεια ρήγματα, ανοδικές διαδρομές ή και καταβυθίσεις εδάφους, που προκλήθηκαν από τις δυνατές σεισμικές δονήσεις, ώστε να βρίσκουν διόδους προς την επιφάνεια.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια