Το μυστικό βιβλίο της Ρωσίας για τις εξωγήινες φυλές | Βίντεο

Οι μυστικές εξωγήινες φυλές του βιβλίου είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα έγγραφα που προέρχονται από την περίοδο που η Ρωσία είχε κυριευθεί από τον κομμουνισμό.

Η πρώτη έκδοση του βιβλίου δόθηκε στη δημοσιότητα το 1946 και είχε ως σκοπό να ενημερώσει τους μυστικούς πράκτορες για τις διάφορες εξωγήινες φυλές που είχαν επισκεφθεί τον πλανήτη μας μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Τη στιγμή που το κομμουνιστικό καθεστώς άρχισε να κλονίζεται, το μυστικό βιβλίο με τις εξωγήινες φυλές ήρθε στα χέρια ενός Ρώσου διπλωμάτη, ο οποίος επέλεξε να ζήσει στην Πορτογαλία. Ο γιος του, και ένας φίλος, βρήκαν το βιβλίο μεταξύ πολλών άλλων άκρως απόρρητων εγγράφων, που για πρώτη φορά μεταφράστηκαν στα αγγλικά το 2004.
Το βιβλίο είναι συναρπαστικό γιατί περιελάμβανε πολλά είδη εξωγήινων ειδών, τα διαστημόπλοια τους και τον πλανήτη που ανήκουν. Κάθε ξένο είδη, το οποίο παρουσιάζεται στο βιβλίο, έχει συμβάλει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για την εξέλιξη του ανθρώπου πάνω στη Γη.
Οι εν λόγω εξωγήινοι λέγετε ότι εντοπίστηκαν σε διάφορα μέρη του πλανήτη μας και συνεργάστηκαν με διάφορες κυβερνήσεις χωρών. Πληροφορίες σχετικά με υποτιθέμενες συναντήσεις παρέμειναν μυστικές, όμως, το βιβλίο είναι μια πηγή πληροφοριών, αλλά και ένα εγχειρίδιο για την εκμάθηση πώς να επικοινωνούμε με τα διάφορα ξένα είδη.
Για παράδειγμα, οι Allgruulk είναι γνωστοί στο Σύμπαν ως δημιουργοί ή οικοδόμοι. Μπορούν να ζήσουν μέχρι 230 ετών και προέρχονται από τον αστερισμό Plasterer. Ένα άλλο εξωγήινο είδος είναι οι Messengers, η οποία είναι η πιο αινιγματική εξωγήινη φυλή. Επισκέπτονται τη Γη σε για μία περίοδο 300 ετών και όχι σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους. Οι Rak είναι τα ξενικά είδη που δεν έχουν επισκεφτεί την ανθρωπότητα από το 720. Ίσως έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για τον πλανήτη μας. Οι Invizibilii είναι εκείνοι που δεν μπορούν να φαίνονται με γυμνό μάτι, αλλά τόσο οι Αμερικανοί όσο και οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει ειδική τεχνολογία για τον εντοπισμό τους. Οι Jefok είναι τα ξενικά είδη που προέρχονται από τον αστερισμό του Ινδού και είναι γνωστοί ως ειρηνιστές. Συναντήθηκαν με τον JF Kennedy μόλις τρεις εβδομάδες πριν είχε δολοφονηθεί.

Παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο:




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια