Εντολή να πετάξουν τα μαχητικά της Συρίας με Ρώσους πιλότους έδωσε η Ρωσία – Με Παγκόσμιο Πόλεμο απειλούν οι ΗΠΑ | Βίντεο

Toυ Βασίλη Καπούλα

Εντολή να πετάξουν όλα τα διαθέσιμα μαχητικά της Συρίας και συγκεκριμένα MiG-29, Su-25, Su-24 με μικτό πλήρωμα Ρώσων και Σύρων έδωσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ενώ το ρωσικό κανάλι Zvezda TV που ελέγχεται από το Ρωσικό ΥΠΑΜ προειδοποίησε τους κατοίκους ότι μια πυρηνική σύγκρουση είναι καθ οδόν!
Τον γύρο της Ρωσίας κάνουν οι απίστευτες πολεμικές δηλώσεις του Αμερικανού Α/ΓΕΕΔ.

Η κίνηση αυτή είτε θα αποδειχθεί ματ και οι ΗΠΑ θα κάνουν πίσω καθώς θέλουν να βομβαρδίσουν συριακές αεροπορικές βάσεις είτε οδεύουμε προς Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Oι ΗΠΑ θα καταστρέψουν τους εχθρούς τους είπε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Mark Milley αναφερόμενος στη Ρωσία.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε εκείνους που θέλουν να μας κάνουν κακό, οι ΗΠΑ στρατιωτικά, παρά τις προκλήσεις, παρά τον επιχειρησιακό μας ρυθμό και όλα αυτά που έχουμε κάνει, θα σας σταματήσουμε, και θα σας σπάσουμε στο ξύλο πιο δυνατά από ποτέ. Να μην κάνετε λάθος γι αυτό» τόνισε ο Milley.
«Άλλες χώρες όπως η Ρωσία, το Ιράν, η Κίνα, η Βόρεια Κορέα μας μελέτησαν και έμαθαν τα δόγματά μας, τις τακτικές μας, τον εξοπλισμό μας, την οργάνωσή μας, την εκπαίδευσή μας την ηγεσία μας. Και ως αντάλλαγμα αναθεώρησαν τα δικά τους δόγματα και εκσυγχρόνισαν τις ένοπλες δυνάμεις τους με την προοπτική να μας κερδίσουν κάποια στιγμή στο μέλλον»

«Ο επόμενος πόλεμος θα είναι περισσότερο θανατηφόρος, περισσότερο από οποιονδήποτε αντιμετώπισε ποτέ ο Αμερικανικός Στρατός από τον Β” ΠΠ και θα περιλαμβάνει στρατιωτικές δράσεις σε υψηλά κατοικημένες αστικές περιοχές.».

«Μην κάνετε λάθος μπορούμε τώρα και θα μπορούμε να…. διατηρήσουμε την ικανότητα ταχύτατης ανάπτυξης δυνάμεων και θα καταστρέψουμε οποιονδήποτε εχθρό, παντού και οποιανδήποτε στιγμή».




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια