Ετοιμάζεται για τη «Νύχτα της Αντεπίθεσης» στο Βουνό των Θεών ο …Στρατάρχης της 1ης Στρατιάς!

Ίσως να είναι από τα καλύτερα νέα που ακούσαμε τον τελευταίο καιρό  στο Χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και που δείχνει ότι αν κάποιοι πιστεύουν ότι θα μας πιάσουν στον ύπνο ,μάλλον θα ζήσουν τη «Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου!»

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού μας δήλωσε ότι σχετικά με τις Ασκήσεις ακόμη δεν είδαμε τίποτε ...Από πληροφορίες που δεν δέχονται καμιά αμφισβήτηση ,γνωρίζουμε οτι τον επόμενο μήνα το Πυροβολικό θα ρίξει τόνους από βλήματα σε  Έβρο νησιά και Κρήτη..

Ειδικά στην Κρήτη οι Βολές των MLRS  αλλά σύμφωνα  και με νεώτερες πληροφορίες και οι Βολές του Πυροβολικό Μάχης με όλα τα διαμετρήματα που θα κατέβουν στο νησί ,θα κατεβάσουν  τον Χώρο Εκτοξεύσεως στο Ακρωτήρι !

Αν όμως τα Σενάρια που ετοιμάζονται στον Κλάδο Επιχειρήσεων της 1ΗΣ Στρατιάς  για Νυχτερινή Αντεπίθεση των Μονάδων της 1ΗΣ Στρατιάς που όλα δείχνουν ότι θα εκτελεστούν στο Βουνό των Θεών, θα είναι το κάτι άλλο που δεν θα έχει ξανασυμβεί στις Ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων τα τελευταία χρόνια!

Αν και ο Στρατάρχης ήταν «Σφίγγα» όσο και αν προσπαθήσαμε να μάθουμε κάτι παραπάνω στάθηκε αδύνατο …Το Σίγουρο είναι ότι ψάχνει για Νύχτα χωρίς Φεγγάρι για την Νύχτα της Αντεπίθεσης των Ελληνικών Δυνάμεων !!

Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε …


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια