Τέλος τα Microsoft Lumia από τον Δεκέμβριο;

Η εταιρεία από το Redmond ίσως σύντομα διακόψει οριστικά την παραγωγή της σειράς συσκευών.


Τους τελευταίους μήνες η Microsoft μείωσε την τιμή αρκετών συσκευών Lumia. Δυστυχώς, είναι πιθανό η κίνηση αυτή της εταιρείας να μην είχε ως στόχο την προώθηση των προϊόντων, αλλά το “ξεσκαρτάρισμα” του στοκ της.

Σύμφωνα με το Winbeta.org, που επικαλείται ως πηγή εργαζόμενο στη Microsoft, η εταιρεία πρόκειται τον ερχόμενο Δεκέμβριο να διακόψει την παραγωγή όλων των smartphones της πολύπαθης σειράς και κατά συνέπεια τις αποστολές συσκευών προς τα καταστήματα. Φυσικά, τα τηλέφωνα που έχουν ήδη κατασκευαστεί, θα πωλούνται κανονικά μέχρι να εξαντληθεί το διαθέσιμο απόθεμα.

Προς το παρόν, οι παραπάνω πληροφορίες δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, ωστόσο δεδομένης της απόφασης της εταιρείας να μην εστιάσει στην αγορά smartphones τον επόμενο χρόνο, αλλά και της πρόσφατης αφαίρεσης της αναφοράς στα προϊόντα Lumia από το αμερικάνικο Microsoft Store, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Όσο για τα μελλοντικά πλάνα της Microsoft, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά. Η εταιρεία εκτιμάται ότι θα επιχειρήσει σύντομα μια δυναμική επανείσοδο στην αγορά με τα Surface Phones, ωστόσο πρόσφατες αναφορές κάνουν λόγο για προβλήματα στην ανάπτυξη των εν λόγω συσκευών και για αναβολή της κυκλοφορίας τους μέχρι αργότερα εντός του 2017, ή ακόμα και για το 2018.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια