FeaturedPost Slider Top

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

H Microsoft Ελλάς υλοποίησε το PREMIUM Banking Suite της Εθνικής Τράπεζας

Η Εθνική Τράπεζα, σε συνεργασία με τη Microsoft Ελλάς, δημιούργησε τη σουίτα εφαρμογών PREMIUM Banking. Στόχος της σουίτας αυτής ήταν να αναπτύξει μια ξεχωριστή τραπεζική εμπειρία για τους πελάτες PREMIUM banking της Τράπεζας,
οι οποίοι εξυπηρετούνται από εξειδικευμένα στελέχη PREMIUM Banking σε κάθε κατάστημα της Τράπεζας, από PREMIUM Corners εντός του δικτύου καταστημάτων και από έναν μικρό αριθμό καταστημάτων αποκλειστικής εξυπηρέτησης. Ειδικά για τους πελάτες αυτούς, η Τράπεζα προσφέρει πλέον ένα σύνολο ολοκληρωμένων υπηρεσιών, σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει ευελιξία, διακριτικότητα και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, παρέχοντας καινοτόμα εργαλεία και εφαρμογές. Το έργο υλοποιήθηκε σε διάστημα πέντε μηνών, σε περιβάλλον Windows Tablet και αποτελείται από τρεις native εφαρμογές και εννέα εφαρμογές Windows Store.

Η επένδυση της Εθνικής Τράπεζας στις καινοτόμες λύσεις mobility της Microsoft έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση εξυπηρέτησης των πελατών της, στη διευκόλυνση της αναγνώρισης των αναγκών τους, ενώ έχει συμβάλλει σημαντικά στην εμβάθυνση της σχέσης τους με την τράπεζα, καθώς και στην αναβάθμιση της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης των πελατών σχετικά με υπηρεσίες και τα προϊόντα της.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή του PREMIUM Banking Suite, «Η σχέση μου με την ΕΤΕ» παρέχει πληροφόρηση, σε πραγματικό χρόνο, για τη συνολική σχέση του πελάτη με την Τράπεζα, ενώ η εφαρμογή «Οι Τραπεζικές μου Ανάγκες» είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, το οποίο αναλύει τις ανάγκες του πελάτη και προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα για την κάλυψή τους. Επίσης, η εφαρμογή «Δίκτυο ΕΤΕ» διευκολύνει την εύρεση καταστημάτων PREMIUM, μέσω διεύθυνσης ή χάρτη, ενώ στο PREMIUM Banking Suite συμπεριλαμβάνονται οι εφαρμογές της Εθνικής Τράπεζας που είναι αναρτημένες στο Windows Store όπως i-bank Pay, Internet Banking, NBG Internet, καθώς και εφαρμογές της Microsoft οι οποίες έχουν προσαρμοστεί ειδικά για την Τράπεζα, όπως το MSN Weather, το MSN Finance και το Calculator.

Ο Γρηγόρης Βυσσούλης, Επικεφαλής του Τομέα PREMIUM Banking της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Πελατών Λιανικής της Εθνικής Τράπεζας, δήλωσε σχετικά: «Μείναμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με τη Microsoft για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του PREMIUM Banking Suite. Η Microsoft, πέρα από την άρτια υλοποίηση της εφαρμογής, παρείχε ουσιαστική συνεισφορά στο σχεδιασμό του user experience και τη λειτουργικότητα της εφαρμογής, στοιχεία που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το έργο αυτό, η Microsoft Ελλάς και η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο των Business IT Excellence Awards 2016, διακρίθηκαν με ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Business Transformation μέσω ICT».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο για το PREMIUM Banking Suite εδώ.

Σχετικά με τη Microsoft
Η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα Microsoft® έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Πληροφορίες για τη Microsoft βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.microsoft.com/hellas. 

Microsoft είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της MicrosoftCorp στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή άλλες χώρες. Άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα των εταιρειών που τα διαθέτουν. Τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο έγγραφο εξυπηρετούν ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Σχετικά με την Εθνική Τράπεζα
Η Εθνική Τράπεζα ηγείται ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, με παρουσία σε 11 άλλες χώρες, κυρίως της ΝΑ Ευρώπης. Στα 175 χρόνια λειτουργίας της, έχει συνδέσει την πορεία της με τη νεότερη οικονομική και κοινωνική ιστορία της χώρας. Η Τράπεζα παραμένει προσηλωμένη στη στρατηγική της για στήριξη νευραλγικών τομέων της οικονομίας, που συμβάλλουν καθοριστικά στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Παράλληλα, στηρίζει με συνέπεια δράσεις και πρωτοβουλίες για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, τον πολιτισμό, τις επιστήμες, την έρευνα, τον αθλητισμό και το περιβάλλον. Πληροφορίες για την Τράπεζα βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.nbg.gr

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :