Ελληνικά Τελωνεία του Διαστήματος «έριξαν» το Falcon της SpaceX;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα ταχύτατα κινούμενο άγνωστο αντικείμενο καταγράφεται να πετάει πάνω από τον πύραυλο και ελάχιστα δέκατα του δευτερολέπτου αργότερα, αυτός εξερράγη… Τι συνέβη;

Σίγουρα, ούτε η NASA ούτε και κανείς άλλος δεν πρόκειται να παραδεχτεί αυτό που θα δείτε στο video που ακολουθεί παρακάτω. Ωστόσο, είναι ολοφάνερο πως κάτι πετάει αστραπιαία δίπλα του…

Συνειρμικά το μυαλό μας πηγαίνει στην έκρηξη του Challenger το 1986, ή του Columbia το 2003. Και στις δύο περιπτώσεις ανιχνεύτηκαν ύποπτα άγνωστα αντικείμενα. Και οι δύο περιπτώσεις συσχετίστηκαν με εξωγήινους και UFO που, όμως, φάνηκε να είχαν δεσμούς φιλικούς με τους Ελλάνιους.

Όλα αυτά συνδυάζονται με το ότι σχεδόν όλες οι διαστημικές αποστολές που δεν είχαν ελληνικά ονόματα, απέτυχαν ή καταστράφηκαν. Πόσο μάλλον που ο πύραυλος θα μετέφερε δορυφόρο με την ονομασία dragon.

Επίσης, ότι μετά την επανδρωμένη αποστολή στην Σελήνη (αν και αμφισβητείται ότι προσεληνώθηκαν ποτέ…), δεν έγιναν επόμενες. Πολλές θεωρίες εξηγούν με εκπληκτικά στοιχεία, ότι έχει απαγορευτεί η επιστροφή στο φεγγάρι για ειδικούς λόγους.

Και ερχόμαστε να θυμηθούμε εκείνη την χαρακτηριστική ατάκα (αν και αμφισβητείται ότι την είπε) του τότε ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, Νικήτα Χρουτσώφ: «Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα…»

Λοιπόν, ίσως, να τα βρίσκετε υπερβολικά όλα αυτά. Ή μπορεί και να τα αποδέχεστε. Όπως και να έχει, σύμφωνα με τα παρακάτω από τον κ. Nico Kastania και το video που δείχνει το ΑΤΙΑ να πλησιάζει τον πύραυλο, έχουμε τα εξής:

Υποθυγατρικό σκάφος του «Πηγάσου» το έκανε αυτό;

Κατεστράφη πριν από λίγο ύστερα από μεγάλη έκρηξη κατά τη διάρκεια μιας prelaunch δοκιμής στο ακρωτήριο Κανάβεραλ, ο πύραυλος SpaceX’s Falcon 9 και μαζί του ο πρώτος δορυφόρος του Facebook.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της NASA, ο δορυφόρος AMOS-6, έργο του Facebook Internet.org, θα μετέφερε τις υπηρεσίες του Facebook στην υπο-Σαχάρια περιοχή και στον αναπτυσσόμενο κόσμο, ενώ υπάρχουν υποψίες πως ο δορυφόρος ανήκε στους Ισραηλινούς και πως στόχος τους ήταν η παρακολούθηση των ρωσικών κινήσεων στην Μ. Ανατολή. Η εκτόξευση ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο.

Στις 28 Ιουνίου 2015, η NASA εκτόξευσε τον πύραυλο SpaceX’s Falcon 9 που μετέφερε το σκάφος «Dragon» φορτωμένο με προμήθειες για τον ΔΔΣ, αλλά λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση κατερρίφθη με ακτίνες πλάσματος από υποθυγατρικό σκάφος του «Πηγάσου».

Σημ. Ο «Πήγασος» είναι μητρικό σκάφος. Διοικητής του ο Αλέξανδρος Ζευς.





* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια