Ετοιμάζεται η διάλυση της Τουρκίας

Κυκλοφόρησε από το Χόλιγουντ το συγκλονιστικό «τρέιλερ» της ταινίας «η υπόσχεση» για την αρμενική γενοκτονία


Ο Λευκός οίκος και  η  CIA,  προετοιμάζουν  τις δυτικές κοινωνίες ( και καλά κάνουν )  για την επικείμενη διάλυση της  Τουρκίας, κατατάσσοντας  την χώρα αυτή στον  νέο άξονα του κακού.

Με λίγα λόγια έχουμε το Χόλιγουντ στην υπηρεσία της πολιτικής , καταδεικνύοντας έτσι   με έναν σαφή τρόπο , τα αληθινά αποτρόπαια εγκλήματα των αδίστακτων Οθωμανών Τούρκων τα οποία απέκρυβε η Άγκυρα τόσα χρόνια.

Μιλάμε για την γενοκτονία των Αρμενίων το  1915, η οποία στοίχισε την ζωή σε 1,5 εκατομμύρια Αρμενίους. Παρουσιάζεται με ένα μοναδικό τρόπο στην ταινία αυτή  η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τα στυγερά εγκλήματα των Τούρκων σε συνεργασία με τους Γερμανούς πάνω  σε εκατομμύρια ανθρώπους .



Έτσι «προετοιμάζεται» επιμελώς και η «αποκόλληση» της Τουρκίας από τον δυτικό κόσμο, και η «τοποθέτηση της» στην βάρβαρη  Ανατολή. Εκεί δηλαδή που ανήκουν οι Τούρκοι και προέρχονται , τα βουνά Αλτάι της δυτικής Κίνας.

Πολλοί βέβαια θα αναρωτηθούν γιατί το Χόλιγουντ παρουσιάζει την αρμενική  γενοκτονία, με μια μεγαλειώδη ταινία ειδικά  τώρα; Η απάντηση λίαν  προσεχώς.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια