Έρχεται το τέλος του κόσμου! «Τεράστιος κομήτης θα συνθλίψει τη Γη έως τα Χριστούγεννα» | Βίντεο

Φέτος μην μπείτε στον κόπο να κάνετε σχέδια για τα Χριστούγεννα, καθώς ένας τεράστιος κομήτης θα βάλει τέλος στη ζωή στον πλανήτη μας, σύμφωνα με ινδιάνικη προφητεία.

Ήταν μια «γεμάτη» χρονιά για τους φανατικούς οπαδούς της «Αποκάλυψης», αφού πρώτα ο κόσμος επρόκειτο να καταστραφεί το καλοκαίρι, πλέον όμως φαίνεται ότι η ζωή στον πλανήτη πήρε παράταση έως τα Χριστούγεννα.
Αυτή τη φορά, το τέλος του κόσμου βασίζεται σε μια υποτιθέμενη ινδιάνικη «προφητεία», όπως εκφράσθηκε από τον διάσημο συγγραφέα Φρανκ Γουότερς που μεσουράνησε την περίοδο των «Σίξτις», ο οποίος είπε: «Θα ακούσετε για ένα σπίτι στους ουρανούς που θα συντριβεί με μεγάλη δύναμη πάνω στη Γη. Θα εμφανιστεί ως μπλε αστέρι. Πολύ σύντομα μετά από αυτό, οι τελετές του λαού μου θα σταματήσουν για πάντα».
Διάφοροι συνομωσιολόγοι ισχυρίζονται στο διαδίκτυο ότι η προφητεία αναφέρεται στον κινεζικό διαστημικό σταθμό Tiangong-1 (που μεταφράζεται ως «σπίτι στον ουρανό») και στη συνέχεια σε έναν τεράστιο κομήτη που θα συνθλίψει τη Γη.
Όπως είναι φυσικό, η νέα αυτή η θεωρία αναπαράγεται ευρέως από συνομωσιολογικές ιστοσελίδες, αλλά όπως συνήθως συμβαίνει με τις προφητείες για την περιβόητη «Ημέρα της Κρίσεως», οι θεωρίες βασίζονται σε ασυναρτησίες.

Η NASA παρακολουθεί συνεχώς το διάστημα για μεγάλους αστεροειδείς και κομήτες και μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία απειλή κατά της Γης, οπότε απρόσκοπτα μπορείτε να συνεχίσετε τα σχέδια σας για την περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών.



Source: Thesun.co.uk

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια