Υλικά για 4 μερίδες
- 8 λουκάνικα χωριάτικα ΥΦΑΝΤΗΣ
- 1 πακέτο (180 γρ.) αποξηραμένα βερίκοκα Fruits for Snack SDOUKOS
- 100 ml βαλσαμικό ξίδι Kalamata Papadimitriou
- 100 γρ. απαλή μουστάρδα Kalamata Papadimitriou
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
- 2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
- 1 κουτ. γλυκού ανθό αλατιού
Εκτέλεση
Ετοιμάστε την ιταλική σάλτσα: Ψιλοκόψτε τα βερίκοκα και βάλτε τα στην κατσαρόλα με το ξίδι, την απαλή μουστάρδα, τα κρεμμύδια, τον πολτό σκόρδου, τον ανθό αλατιού και προσθέστε 500 ml νερό. Αφήστε το μείγμα να σιγομαγειρευτεί σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά μέχρι να πήξει. Προσθέστε το δεντρολίβανο ψιλοκομμένο.
Ψήστε τα λουκάνικα σε αντικολλητική σχάρα και σερβίρετε με την σάλτσα.
* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.
0 Σχόλια