Περί Ωραιοκάστρου

Η εκπαίδευση των προσφυγόπουλων είναι το πρόσχημα. Το βασικό θέμα είναι η αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας



Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος

Το ζήτημα του ισλαμικού εποικισμού της Ελλάδας περιέγραψε συνοπτικά ο Νίκος Φίλης, ο κομισάριος του SYRIZA στο κομματικό έντυπο «Αυγή», που διορίστηκε υπουργός Παιδείας. Μιλώντας χθες σε τηλεοπτική εκπομπή για το ζήτημα του Ωραιοκάστρου είπε:
«Εχει δικαίωμα μια γειτονιά ή ένα σχολείο να πει "δεν θέλω να έρθουν εδώ ξένοι;" Εχει αυτό το δημοκρατικό δικαίωμα; Οχι! Δεν το έχει!» Δηλαδή, για τους βαστάζους του κυβερνητικού αραμπά, η λαϊκή κυριαρχία και τα συναφή δεν πιάνουν μία μπροστά στην ειλημμένη απόφαση να φυτευτούν ισλαμικοί θύλακες σε καίρια σημεία της επικράτειας.

Η κυβέρνηση, η άρχουσα οικονομική τάξη, η πανίδα που σιτίζεται από τα αποφάγια του κατεχόμενου κράτους, οι ξένοι επικυρίαρχοι και οι μηχανισμοί προπαγάνδας και αναπαραγωγής της κυρίαρχης ιδέας συναινούν: οι Ελληνες δεν έχουν δικαίωμα να ορίζουν τα του οίκου τους. Πρέπει αυτός ο τόπος να μετατραπεί σε χαλιφάτο και στη φθίνουσα πλειοψηφία των γηγενών πρέπει να καλλιεργούνται συστηματικά τύψεις και ενοχές. Μόνο έτσι θα προληφθούν γενικευμένες αντιδράσεις στη βίαιη μεταβολή του τρόπου ζωής τους και στην υποβάθμιση της ήδη βεβαρημένης καθημερινότητάς τους.

Στην προδήλως γελοία (αλλά πάντοτε αποτελεσματική) καμπάνια ανακίνησης των συναισθημάτων του ελληνικού κοινού από τους άτυπους εκπροσώπους Τύπου του υπό ίδρυση ελληνοφανούς χαλιφάτου γίνεται επίκληση του... Ξενίου Διός! Λες και ο Ξένιος Ζευς* θα ενθάρρυνε τη μόνιμη εγκατάσταση μειονοτήτων ξένων στην πατρίδα μας.

Η ανθρώπινη πείρα χιλιετιών έχει αποδείξει ότι όποιος, αντί για τη λογική, επικαλείται το συναίσθημα σε ζητήματα πολιτικά έχει δόλο. Οι Ελληνες δεν έχουν κανένα συμφέρον να παραδώσουν την κυριαρχία επί του εδάφους και τα κλειδιά του τρόπου ζωής τους σε τρίτους. Είτε αυτοί είναι πρόσφυγες είτε τουρίστες ή λαθρομετανάστες.

Αλλωστε, αν η άρχουσα τάξη ήθελε να δώσει το παράδειγμα, θα έπρεπε να έχει γεμίσει τα ακριβά σχολεία όπου φοιτούν τα τέκνα της με προσφυγόπουλα.

* Η περίπτωση των προπαγανδιστών της επιστροφής στην προ του 1821 κατάσταση εμπίπτει στον Δία, αλλά κυρίως στον Κεραύνιο.


** Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια