Υλικά
- 4 τσιπούρες καθαρισμένες
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 4 κλωναράκια ρίγανη
- 2 κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- χυμό από 2 λεμόνια
- 8-10 κόκκους πιπέρι
- αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένετε τις τσιπούρες, τις αλατοπιπερώνετε και αφήνετε στο ψυγείο για μισή ώρα. Τοποθετείτε κάθε ψάρι σε ξεχωριστή λαδόκολλα. Βάζετε στην κοιλιά τους από 1 σκελίδα σκόρδο, 1 κλωναράκι ρίγανη, 2-3 κόκκους πιπέρι και ρίχνετε 3 κ.σ. λάδι πάνω τους. Κλείνετε την λαδόκολλα γύρω τους και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 40΄- 45΄. Χτυπάτε λαδολέμονο και περιχύνετε τα ψάρια.
* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.
0 Σχόλια