FeaturedPost Slider Top

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Τσιπούρα γεμιστή στη λαδόκολλα

Υλικά


  • 4 τσιπούρες καθαρισμένες
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κλωναράκια ρίγανη
  • 2 κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • χυμό από 2 λεμόνια
  • 8-10 κόκκους πιπέρι
  • αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση


Πλένετε τις τσιπούρες, τις αλατοπιπερώνετε και αφήνετε στο ψυγείο για μισή ώρα. Τοποθετείτε κάθε ψάρι σε ξεχωριστή λαδόκολλα. Βάζετε στην κοιλιά τους από 1 σκελίδα σκόρδο, 1 κλωναράκι ρίγανη, 2-3 κόκκους πιπέρι και ρίχνετε 3 κ.σ. λάδι πάνω τους. Κλείνετε την λαδόκολλα γύρω τους και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 40΄- 45΄. Χτυπάτε λαδολέμονο και περιχύνετε τα ψάρια.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :