Σοκ με την Κλίντον! Έχει Πάρκινσον υποστηρίζει γιατρός | Βίντεο

Η υγεία της Χίλαρι Κλίντον βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο μετά την λιποθυμία στην εκδήλωση για την επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου χθες Κυριακή.

Τώρα συγκλονιστικές αποκαλύψεις έχουν προκύψει μετά το «επεισόδιο». Σχεδόν μισό εκατομμύριο χρήστες του YouTube έχουν παρακολουθήσει ένα βίντεο με τίτλο «Αποκλειστική Έκθεση: Η Χίλαρι Κλίντον έχει τη νόσο του Πάρκινσον, επιβεβαιώνει γιατρός».

Το βίντεο δείχνει τον Δρ Ted Noel, να υποστηρίζει ότι η Χίλαρι Κλίντον παρουσιάζει τα κλασικά συμπτώματα που υποδηλώνουν νόσο του Πάρκινσον – και αυτά τα συμπτώματα παρουσιάστηκαν πριν 11 χρόνια.



Ο Δρ Adam Simon, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος στο PushDoctor.co.uk, μίλησε αποκλειστικά στο Express.co.uk σχετικά με τους ισχυρισμούς του Δρ Noel.

Ερωτόμενος για τις συνεχείς κρίσεις βήχα, την λιποθυμία, και για το δήθεν «πάγωμα» που η Χίλαρι υπέστη, ο Δρ Simon, δήλωσε: «Αυτά τα συμπτώματα, όντως παρατηρούνται στη νόσο του Πάρκινσον, ο βήχας και ο εμετός συνήθως συνδέονται με πολύ πιο ανεπτυγμένες εκφυλιστικές ασθένειες όπου οι άνθρωποι καταρρέουν και βρίσκονται στο κρεβάτι.

«Ειδικά έχουν δυσκολία στην κατάποση -. Δεν μπορούν να καταπιούν τα τρόφιμα, θα μπορούσαν να φάνε με λάθος τρόπο ή να καταπιούν το σάλιο τους, κάτι που βεβαίως παράγει και τον βήχα..

«Δεν νομίζω ότι η Χίλαρι έχει συμπτώματα Πάρκινσον.»

Από το στρατόπεδο πάντως της Χίλαρι Κλίντον, ο εκπρόσωπος τύπου διαβεβαίωσε σήμερα ότι η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου δεν υποφέρει από κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας, παρά μόνο από πνευμονία, όπως ανακοίνωσε χθες το επιτελείο της.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο ιατρικό πρόβλημα που δεν έχει γνωστοποιηθεί» δήλωσε ο Μπράιαν Φάλον στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, σημειώνοντας ότι νέες ιατρικές εκθέσεις θα δοθούν τις επόμενες ημέρες στη δημοσιότητα. «Πιστεύω ότι έως τα μέσα ή το τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψει στην (προεκλογική) εκστρατεία» επισήμανε ο Μπράιαν Φάλον.

Ο εκπρόσωπος τύπου της πρώην υπουργού Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι η Χίλαρι Κλίντον δεν είχε χάσει τις αισθήσεις της κατά την αδιαθεσία που ένιωσε λόγω της αφυδάτωσης και της ζέστης, που την ανάγκασε να αποχωρήσει άρον άρον από την τελετή προς τιμή των θυμάτων των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 την Κυριακή το πρωί στη Νέα Υόρκη.

Αναγνώρισε δε το σφάλμα της έλλειψης επικοινωνίας σχετικά με το επεισόδιο της Χίλαρι Κλίντον, καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Χρειάστηκε να περάσουν πολλές ώρες προκειμένου το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον να δημοσιεύσει ένα δελτίο τύπου με το οποίο αποκάλυπτε ότι η πολιτικός υποφέρει από πνευμονία, η οποία διεγνώσθη την Παρασκευή και τηρήθηκε μυστική έως την Κυριακή το βράδυ.

«Εκ των υστέρων, θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση και να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες ταχύτερα» υπογράμμισε.
Σήμερα η Χίλαρι Κλίντον ξεκουράζεται στην οικία της στο Τσαπάκουα, κοντά στη Νέα Υόρκη. Ματαίωσε τις εμφανίσεις της που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο στην Καλιφόρνια.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια