Ο Νοστράδαμος προέβλεψε… «εισβολή εξωγήινων» μέσα στο 2017! | Βίντεο

Διάσημος για τις προβλέψεις του, ο Νοστράδαμος συνεχίζει μέχρι σήμερα να προκαλεί το ενδιαφέρον και να γοητεύει.


Αν και οι περισσότερες ακαδημαϊκές πηγές υπογραμμίζουν πως ο συσχετισμός μεταξύ παγκόσμιων γεγονότων και τετράστιχων του Νοστράδαμου είναι κυρίως προϊόν λανθασμένων ερμηνειών και μεταφράσεων, συχνά ηθελημένων, συνεχίζονται ακόμη και σήμερα διάφορες εικασίες περί των μελλουμένων που κρύβονται στα τετράστιχα του Νοστράδαμου.

Μια νέα εικασία που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ο Νοστράδαμος είχε προφητέψει και «εισβολή εξωγήινων»! Όχι κάπου στο μακρινό μέλλον αλλά του χρόνου, το 2017, σύμφωνα με το earth-chronicles.

Σύμφωνα λοιπόν με τον «Mr. chase» έναν ερμηνευτή συγκεκριμένου χωρίου του Νοστράδαμου, οι εξωγήινοι προετοιμάζονται για μια μεγάλη επίθεση στη Γη μέσα στον επόμενο χρόνο, καθώς ισχυρίζεται ότι ήταν σε θέση να αποκρυπτογραφήσει τις προφητείες του Νοστράδαμου στο βιβλίο της Αποκάλυψης.

Σύμφωνα με τον «Mr. chase», σύντομα θα ξεκινήσει ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμο, ενώ στη συνέχεια  θα επιτεθούν…εξωγήινοι. Αυτό το γεγονός έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, μέχρι το 2020 περίπου.

Στη συνέχεια ο «ερμηνευτής» λέει ότι ο Πούτιν και η Ρωσία θα νικήσουν τον «εξωγήινο» στρατό και θα αναλάβει την αρχηγία στον πλανήτη, με τους άνθρωπους να ζουν πλέον ειρηνικά. Οι εξωγήινοι που θα παραμείνουν εδώ, θα συνευρεθούν με τους ανθρώπους εδώ, κάτι που θα αλλάξει το DNA μας. Μετά από αυτό θα έχουμε μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή.

Ο Πούτιν επίσης περιγράφεται στην προφητεία ως ο άνθρωπος που ευθύνεται για την έναρξη του Γ “Παγκοσμίου Πολέμου. Ο «Mr. chase», είπε, «στο 19ο τετράστιχο της η Αποκάλυψη  μιλάει για εισβολή ΑΤΙΑ, «είδα τον ουρανό ανοιχτό και οι στρατιές του ουρανού έρχονται πάνω σε λευκά άλογα.»

«Λευκά άλογα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα ΑΤΙΑ ή ο Χριστός και ο στρατός του θα νικήσει τον Αντίχριστο στη μάχη του Αρμαγεδδώνα,» είπε ο «Chase». Είπε επίσης ότι «η περιγραφή της δημιουργίας της νέας Ιερουσαλήμ στο τετράστιχο 21 της  Αποκάλυψης, το πιθανότερο είναι λέει, μια γιγάντια εξωγήινη πόλη, που ήρθε στη γη από άλλη διάσταση ως βάση».




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια