Επιδρομή Ρώσων Spetsanz στην Αγία Πετρούπολη εξουδετέρωσε τρομοκρατική ενέργεια Τσετσένων τρομοκρατών

Τσετσένοι τρομοκράτες που προετοίμαζαν τρομοκρατική ενέργεια   στην Αγ Πετρούπολη προκάλεσαν  την άμεση επέμβαση των ρωσικών δυνάμεων ασφαλείας.

Μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πριν λίγο ότι με ειδική επιχείρηση στην Αγία Πετρούπολη για λογαριασμό των υπηρεσιών ασφαλείας της περιοχής  Καμπαρντίνο-Μπαλκαρία, αποτρέποντας  τρομοκρατική ενέργεια .

«Μάχη των ρωσικών δυνάμεων ασφαλείας σε μια από τις πολυκατοικίες της Αγίας Πετρούπολης με τρία φερόμενα μέλη των τρομοκρατικών ομάδων του  Βορείου Καυκάσου έληξε επιτυχημένα », δήλωσε στο RIA Novosti ο εκπρόσωπος της  FSB.

Σύμφωνα με την πηγή, στο διαμέρισμα κρύβονταν «πρόσωπα που καταζητούνταν από τις αρχές  για συμμετοχή σε παράνομες ένοπλες ομάδες στην περιοχή του Βορείου Καυκάσου.

Πρόκειται για τις σκληρότερες και πιο αδίστακτες και καλύτερα οπλισμένες τρομοκρατικές οργανώσεις του κόσμου . Οι ρωσικές αρχές είχαν έγκυρες και καλές πληροφορίες για τρομοκρατικό κτύπημα στην πόλη της Αγίας Πετρούπολης και έδρασαν με τον γνωστό τρόπο τους.

Νωρίτερα, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν σε κοινωνικά δίκτυα ότι το πρωί ειδικές ομάδες κατέφθασαν στην περιοχή  Leninsky Prospekt στην Αγ. Πετρούπολη με δεκάδες στρατιώτες με αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη.

Περίπου στις 12 η ώρα ακούστηκαν , δύο εκρήξεις, και πολλοί πυροβολισμοί . Αργότερα έγινε γνωστό ότι οι γιατροί μετέφεραν σε φορείο θύμα στο νοσοκομείο.

Πηγή  στα όργανα επιβολής του νόμου, ανέφερε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν τουλάχιστον τρεις μαχητές. Τώρα, οι ειδικές δυνάμεις εγκαταλείπουν τον τόπο της επιχείρησης,  ενώ  η οικία είναι ακόμα περικυκλωμένη .

Η Μόσχα ετοιμάζεται και ελέγχει όλα τα πιθανά σενάρια αποσταθεροποίησης της χώρας από την δύση αναφέρουν έγκυροι αμυντικοί αναλυτές.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια