Σοκ στο Ρίο: Δύο “Eλληνες αθλητές θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ

Η κολυμβήτρια επιστρέφει στην Αθήνα μετά από εισήγηση του Κούβελου


Φαίνεται πως δεν ξεκινούν με τους καλύτερους οιωνούς οι Ολυμπιακοί Αγώνες για την χώρα μας.
Πριν ακόμα την τελετή έναρξης, έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως δύο Έλληνες αθλητές έχουν βρεθεί θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit βγήκε θετικό το πρώτο δείγμα σε έλεγχο αντιντόπινγκ μιας Ελληνίδας κολυμβήτριας που βρίσκεται ήδη στο Ρίο και μάλιστα διεκδικούσε και με αξιώσεις μία καλή εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αποκάλυψη του δείγματος έγινε από την Αθήνα και από τα δείγματα που συγκέντρωσε το ΕΣΚΑΝ πριν φύγουν οι αθλητές για το Ρίο και το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι πρόκειται για αθλήτρια της κολύμβησης.

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής Ισίδωρος Κούβελος, την κάλεσε στο γραφείο και την ενημέρωσε για τη θλιβερή είδηση, ενώ της ζήτησε να μαζέψει τα πράγματα της και να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα, χωρίς φυσικά να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το δεύτερο θετικό δείγμα, αφορά μέλος της παραολυμπιακής ομάδας, το οποίο όμως βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα, καθώς οι Παραολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν Σεπτέμβριο. Αν και το δεύτερο δείγμα του αθλητή είναι θετικό, δεν θα ταξιδέψει καν για τη Βραζιλία.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια