Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με το Boeing 736 των Αλγερινών Αερογραμμών | Βίντεο

Το αεροσκάφος απογειώθηκε το απόγευμα από το Αλγέρι και είχε προορισμό τη Μασσαλία


Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με το  Boeing 736 των Αλγερινών Αερογραμμών που εξέπεμψε σήμα κινδύνου ενώ βρισκόταν στον αέρα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το Αλγέρι και είχε προορισμό τη Μασσαλία και εξέπεμψε σήμα κινδύνου λίγο μετά την απογείωσή του το απόγευμα του Σαββάτου ενώ επέστρεψε πίσω προς το σημείο απογείωσης και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως το αεροσκάφος βρίσκεται ήδη στο αεροδρόμιο του Αλγερίου ενώ το όλο περιστατικό οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα

Προηγούμενη ενημέρωση

Συναγερμός έχει σημάνει την τελευταία ώρα για τον εντοπισμό ενός Boeing 736 της «Air Algerie» το οποίο το απόγευμα του Σαββάτου εξέπεμψε σήμα κινδύνου, ενώ βρισκόταν στον αέρα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε σήμερα το απόγευμα από το Αλγέρι και είχε προορισμό τη Μασσαλία της Γαλλίας. Ωστόσο, λίγη ώρα μετά την απογείωσή του εξέπεμψε SOS.

Τα ραντάρ έδειξαν πως το Boeing έκανε μια στροφή με κατεύθυνση προς το σημείο της απογείωσής του, ωστόσο, προτού καταφέρει να φτάσει εκεί, εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν στα 7.000 πόδια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσα άτομα επέβαιναν στο αεροπλάνο.

Το Boeing εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν στα 7.000 πόδια





* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια