Θρίλερ με το πρωτάθλημα: «Χρονική επέκταση της απαγόρευσης των αγώνων» επιβάλλει ο Κοντονής

Η αισιοδοξία που υπήρξε για λίγες ώρες εξανεμίστηκε σε χρόνο dt, αφού δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε νέα αναβολή του πρωταθλήματος!

Το υπουργείο Αθλητισμού επιτέθηκε εκ νέου στους υπόδικους της ΕΠΟ, αφηνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας αναβολής του πρωταθλήματος, μέχρι να υπάρξει πλήρης συμμόρφωση στους νόμους.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί η Oμοσπονδία να αποφάσισε να επαναφέρει την προηγούμενη σύνθεση της επιτροπής δεοντολογίας, αλλά δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στο θέμα της διαιτησίας. Για την ιστορία, τόσο ο κ. Κοντονής, όσο και οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχαν ασκήσει «βέτο» για την αλλαγή των πινάκων των διαιτητών, προκειμένου να ξεκινήσει η Super League.

Το υπουργείο δήλωσε μετά το σημερινό ΔΣ της ΕΠΟ: «Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη. Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες, όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκταση».

Σύμφωνα με άλλες πηγές, ένας ακόμη λόγος που ο Κοντονής δεν προτίθεται να αποφασίσει την έναρξη του πρωταθλήματος, είναι ότι οι υπόδικοι παράγοντες της ΕΠΟ δεν παραιτήθηκαν από το Δ.Σ. της ομοσπονδίας και παραμένουν στις καρέκλες τους.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια