Άγνωστο δακτυλιοειδές αντικείμενο έρχεται προς την Γη | Βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα παράξενο αντικείμενο που θυμίζει τους «Τροχούς του Ιεζεκιήλ» ανιχνεύθηκε από το Stereo-A Spacecraft στις 22-23/08/2016 να περνά από τον πλανήτη Κρόνο. Κινείται προς το εσωτερικό του ηλιακού συστήματος με πορεία κατεύθυνσης την Γη…

Το 2011 το Stereo-B Spacecraft «έπιασε» μία δομή με τετραεδρικό σχήμα να προέρχεται από την ίδια περιοχή στο διάστημα. Τότε, η NASA δήλωσε ότι η τετραεδρικού σχήματος ανωμαλία οφειλόταν σε κάποια αντανάκλαση μέσα στο διαστημόπλοιο.

Τώρα, στο μόλις πολύ πρόσφατο περιστατικό του 2016 η «ανωμαλία» είναι κυκλικού σχήματος. Μάλιστα, φαίνεται να πρόκειται για δύο κύκλους ιδίου μεγέθους, ο ένας δίπλα στον άλλον, οι οποίοι πιθανότατα συνδέονται μεταξύ τους. Όλη αυτή η «αρχιτεκτονική» της δομής, καθιστά δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτό το αντικείμενο είναι άλλη μια εσωτερική ανάκλαση στο διαστημόπλοιο.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του χρήστη Mrmb333 του youtube, που εντόπισε το συμβάν και έφτιαξε το παρακάτω video, αυτό το αντικείμενο οδεύει κατευθείαν προς την Γη. Ενδεχομένως σε πορεία σύγκρουσης ή «πλεύρισης».

Προς το παρόν, δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία.

Μόνο ακραίες υποθέσεις μπορούν να τεθούν οι οποίες, κυρίως, συνδέονται με την ακραία πραγματικότητα που επηρεάζει τον πλανήτη μας, όπως όλες αυτές οι προειδοποιήσεις από δύο τουλάχιστον κυβερνήσεις, όπως η Γερμανία αλλά και η Τσεχία, για προετοιμασία του κόσμου από κάτι άσχημο ή καταστροφικό που, όμως, δεν αναφέρουν ποιό είναι…

Όπως και να έχει, δείτε video:



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια