Ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας και οι δημόσιες προγραφές από μία αριστερή εφημερίδα

Γράφει ο Γιώργος Πετράκης

Η πρώτη επίθεση της ΑΥΓΗΣ εναντίον του Πύρρου Δήμα, απλώς θεωρήθηκε μια από τις γνωστές αστοχίες κομπλεξικών τυπάκων που βρίσκουν καταφύγιο σε περιθωριακά έντυπα, ελπίζοντας ότι θα βγουν από την αφάνεια τους επιτιθέμενοι εναντίον «διασήμων».

Όμως ήρθε η απάντηση του πρώτου συκοφάντη που επέμεινε στις αθλιότητες του για να αρχίσει το πράγμα να παίρνει άλλη διάσταση. Και τελικά ήρθε το μοναδικό κείμενο ενός Θανάση Καρτερού για να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα και το πραγματικό κίνητρο αυτών που επιτίθενται στον κάθε Πύρρο Δήμα.

Το κείμενο του Θανάση Καρτερού στην ΑΥΓΗ είναι μοναδικό καθώς, μετά την Νύχτα των Κρυστάλλων, μετά την κατάρρευση του σταλινισμού, μετά την Πολιτιστική Επανάσταση στην Κίνα, σήμερα τέτοιες αντιλήψεις μόνο στην Βόρειο Κορέα μπορεί να εντοπιστούν και ορισμένα μικρά ψήγματα τους διαπιστώνουμε στην στροφή του Ταγίπ Ερντογάν προς τον αυταρχικό δεσποτισμό του.

Ο Θανάσης Καρτερός λοιπόν, δεν επιτίθεται απλώς στον Πύρρο Δήμα. Κάνει προγραφές: όποιος δεν ανήκει στο «κόμμα» είναι ένα τίποτα. Δεν μπορεί να είναι καλός επιστήμονας, δεν μπορεί να είναι καλός γιατρός, δεν μπορεί να είναι πρωταθλητής. Εάν δεν είσαι στο «κόμμα», εάν οι αντιλήψεις σου δεν συμβαδίζουν με αυτές του αόρατου καθοδηγητή, είσαι ένα μηδέν.

Ο Πύρρος Δήμας δεν μπορεί να τιμάται ως Ολυμπιονίκης ούτε ως αθλητής γιατί έκανε το λάθος να ασχοληθεί με την πολιτική χωρίς να πάρει την έγκριση της ΑΥΓΗΣ. Εξελέγη με το ΠΑΣΟΚ, επομένως ακυρώνονται τα ρεκόρ του. Πρέπει η ΔΟΕ να του αφαιρέσει τα μετάλλια. Πρέπει να εξοστρακιστεί …γιατί δεν ανήκει στο «κόμμα».

Ποιοί μιλούν για μπάρες και αμπάρες; Τα περιθωριοποιημένα απολειφάδια ενός σταλινισμού από τον οποίο γλύτωσε ξώφαλτσα η Ελλάδα και τώρα ξαναζωντανεμένα από τα Μνημόνια, και την συνεύρεση στις Πλατείες με τις Χρυσές Αυγές και τους εθνικολαϊκιστές ψεκασμένους, νομίζουν ότι έπιασαν τον Πάπα από τα αρχ…α!

Οι ανύπαρκτοι επαγγελματικά, οι τζιχαντιστές της ισοπέδωσης και ορκισμένοι εχθροί της Αριστείας, (για να κρύβουν την δική τους θλιβερή μετριότητα), υπηρετούν τώρα το δικό τους Μνημόνιο και κατηγορούν τον Πύρρο Δήμα ότι ψήφισε το προηγούμενο. Κατηγορεί η ΑΥΓΗ τον Πύρρο Δήμα ότι δεν ηταν πολύ ομιλητικός στην Βουλή και ότι ψήφισε Μνημόνια. Που να τολμήσουν οι δημοσιογράφοι της, να γράψουν τα ίδια για τον Κώστα Καραμανλή…

Γιατί ο αρθρογράφος της Αυγής δεν μας λέει για τους δικούς του συνοδοιπόρους, και το Μνημόνιο που ψήφισαν πριν ένα χρόνο και τα εύσημα που αποσπά ο πρωθυπουργός του από την Καγκελάριο Μέρκελ, τον Πρόεδρο Ολάντ και τα άλλα παιδιά για το «διέξοδο» που έδωσε με την υπογραφή του Τρίτου Μνημονίου και για τα συγχαρητήρια που δέχονται οι σύντροφοι του για την εφαρμογή του Μνημονίου; Με τους Καρτερικουληδες υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο.

Γι’ αυτούς, όχι μόνο δεν υπάρχει τίποτα, αν δεν ανήκει στο κόμμα, αλλά ότι δεν ανήκει στο κόμμα πρέπει να εξαλειφτεί…. Οι Καρτερικουληδες προσπαθούν να αναστήσουν τον σταλινισμό των νιάτων τους, να ξαναβγούν παγανιά σε νέες Νύχτες των Κρυστάλλων, να στείλουν σε μακρινές φυτείες ρυζιού κάθε διανοούμενο και μη που δεν ανήκει στην δική τους φράξια…

Οι Καρτερικουληδες είναι επικίνδυνη φάρα. Περίμεναν καρτερικά κρυμμένοι στην αφάνεια και στην ανυπαρξία τους, να τους δοθεί η ευκαιρία. Το βλέπουμε στην Παιδεία, το βλέπουμε στον Πολιτισμό, το βλέπουμε στην καθημερινή προπαγάνδα…

Και ο στόχος τους δεν είναι ο Πύρρος Δήμας. Είναι τα εκατομμύρια των Ελλήνων που όχι μόνο δεν ανήκουν στο «κόμμα», αλλά δεν ανήκουν και στην συγκεκριμένη φράξια… Στην οποία εάν ανήκεις είσαι τα πάντα.
Εάν όχι, κακό του κεφαλιού σου…
Σε περιμένουν οι Καρτερικουληδες στην γωνία…


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια