Ξαφνικά ελπίδα από το… πουθενά για τον Σουμάχερ

Οι ειδήσεις που αφορούν στην πορεία της πολύχρονης αποθεραπείας του Μίκαελ Σουμάχερ από τον Δεκέμβριο του 2013, όταν και τραυματίστηκε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, είναι κυρίως αρνητικές. Ωστόσο, μια μικρή νότα αισιοδοξίας, έρχεται από τις δηλώσεις του άλλοτε προέδρου της Ferrari, Λούκα Κορδέρο ντι Μοντετζέμολο.

Ο 68άχρονος που αποτέλεσε ηγετικό στέλεχος της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας του κόσμου είχε τον «Σούμι» σαν γιο του όσο εκείνος έτρεχε για τα χρώματα της ιταλικής ομάδας.

Οι δηλώσεις που έκανε στην «Ecumenical News», ήταν ίσως, κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές, ωστόσο, μετά από τόσο καιρό στάσιμης κατάστασης της υγείας του γερμανού «πιλότου», κανείς δεν πετάει στα σύννεφα.

«Ανταποκρίνεται στις θεραπείες και είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας το ανακοινώσω! Είναι πολύ δυνατός! Είμαι σίγουρος ότι με αφοσίωση, αποφασιστικότητα και δύναμη θα καταφέρει επιτέλους να επανέλθει», είπε ο Μοντετζέμολο για τον Σουμάχερ, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, ο Ιταλός πρώην παράγοντας της Ferrari, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο είχε μιλήσει και πάλι δημόσια και τότε ήταν εξαιρετικά απογοητευμένος.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια