Ο υπερ-στρατός του Πούτιν! Αυτούς «τρέμουν» οι Αμερικάνοι

Οι κορυφαίοι Αμερικάνοι στρατιωτικοί προειδοποιούν ότι η Μόσχα έχει στα σκαριά «ενισχυμένες ανθρώπινες μηχανές».


Οι υπερ-στρατιώτες θα γίνουν σύντομα κομμάτι του στρατούς τους.
Στόχος τους είναι να κάνουν τους απλούς στρατιώτες «Captain America», να γίνουν δηλαδή ισχυρότεροι, γρηγορότεροι και θανατηφόροι.

Φυσικά, οι Ρώσοι ακολουθούν το πρόγραμμα των Αμερικάνων καθώς και εκείνοι ετοιμάζουν κάτι παρόμοιο.  Οι Αμερικάνοι βέβαια είναι τρομοκρατημένοι αφού οι Ρώσοι έχουν εξελίξει πολύ περισσότερο τους υπερ-στρατιώτες.

Το μέσο για να το πετύχουν αυτό, δεν είναι κάποιο τεχνολογικό επίτευγμα. Δίνουν στους στρατιώτες στεροειδή και φάρμακα ενίσχυσης της απόδοσης έτσι ώστε να μπορούν να αντέχουν περισσότερο στο πεδίο της μάχης. Έτσι, θα τρέχουν γρηγορότερα, σε μεγαλύτερη ταχύτητα και θα μπορούν να είναι πιο ψυχροί… επαγγελματίες. Παράλληλα, εμφυτεύματα τα οποία ενσωματώνονται στα κεφάλια των στρατιωτών θα τους κάνει να έχουν καλύτερο σημάδι αλλά και να ενισχύσει τον οργανισμό ώστε να επουλώνεται μόνος του!

Οι γιατροί επίσης, τους χορηγούν και συγκεκριμένα φάρμακα έτσι ώστε να αντέχουν ξύπνιοι πολλοί περισσότερο από ότι ένας κανονικός άνθρωπος.


Στο ρυθμό των εξελίξεων, φαίνεται να εντάσσεται και η Βρετανία, η οποία εξέδωσε πρόγραμμα για την δημιουργία υπερ-στρατιωτών στα επόμενα 30 χρόνια.

Επιμέλεια κειμένου: Αμπλιανίτη Ευαγγελία


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια