UFO εισήλθε στην Ατμόσφαιρα της Γης στις 9 Ιουλίου 2016 | Βίντεο

Δείτε ένα UFO να εισέρχεται στην ατμόσφαιρα της γης. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας μετεωρίτης ή κάτι παρόμοιο. Αυτό που το έκανε  ενδιαφέρον είναι ότι η λήψη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό διεκόπη όταν το UFO φαινόταν να σταματήσει.

"Έχω παρακολουθήσει το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό πολύ τα τελευταία 6 χρόνια και μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν είναι το φεγγάρι, ούτε ένας μετεωρίτης. Μπορεί να είναι διαστμόπλοιο του κινεζικού διαστημικού σταθμού , που ονομάζεται Tiangong-1, ή το Tangong-2".
Tiangong-1 είναι ο πρώτος διαστημικός σταθμός της Κίνας που ξεκίνησε μη επανδρωμένος σε τροχιά το Σεπτέμβριο του 2011. Χρησιμεύει κυρίως ως μια πειραματική μονάδα για δοκιμή και επίδειξη σε χώρο ελιγμών και λειτουργίες, όπως σύνδεσης.
Οι Κινέζοι σχεδιάζουν να το αντικαταστήσουν με το Tiangong-2  τον Σεπτέμβριο του  2016, σύμφωνα με ενημερώσεις για διαστημικές πτήσεις  .

Το Tiangong-2 θα επιτρέψει την Κίνα να τοποθετήσει δύο αστροναύτες σε τροχιά για μέχρι 30 ημέρες, αναφέρει η Shanghai Daily  .
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που UFO κυνηγοί έχουν κατηγορήσει τη NASA για διακοπή της  μετάδοσης μετά από ένα μυστηριώδες UFO που εμφανίστηκε στο live stream του ISS.
Ένας εκπρόσωπος της NASA έκανε μια δήλωση νωρίτερα, τον Απρίλιο και αρνείται τους ισχυρισμούς ότι οι  τεχνικοί της κλείνουν σκόπιμα τη μετάδοση, όταν τα ΑΤΙΑ εμφανίζονται στο ζωντανό βίντεο. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η NASA δεν κλείνει ποτέ σκόπιμα ζωντανή μετάδοση για να κρύψει τα UFO. Η Απώλεια του βίντεο  συνήθως οφείλεται σε απώλεια των σημάτων από τον ISS .




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια