Αποκάλυψη ΣΟΚ! Οι Ρώσοι… έσωσαν τον Ερντογάν από τα χέρια της CIA

Το τελευταίο διάστημα νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες γενάτε ένα ερώτημα που ταλανίζει πολλούς. Ήταν τελικά οι ρώσοι πράκτορες GRU αυτοί που έσωσαν τον Ερντογάν από τα χέρια της αμερικανικής CIA;

Αυτό δε μπορούμε να το γνωρίζουμε με απόλυτη σιγουριά, ωστόσο η Τουρκία ευχαρίστησε της Ρωσία και ειδικά τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την «υποστήριξη» που παρείχε σε όλη τη διάρκεια του πραξικοπήματος.

Νεότερες ωστόσο πληροφορίες θέλουν την Τουρκία να βρισκόταν στην ελίτ των ρωσικών ειδικών δυνάμεων GRU, ενώ παραμονές του πραξικοπήματος βρισκόταν στην Τουρκία και ο εξ απορρήτων του Β.Πούτιν, ο Α.Ντούγκιν. Ταυτόχρονα οι Τούρκοι αποκαλύπτουν όλο το σχέδιο της CIA με λεπτομέρειες.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η CIA είχε συστήσει ειδική επιχειρησιακή ομάδα με την κωδική ονομασία «Safari» για να φέρει εις πέρας το σχέδιο και τη διαδικασία του πραξικοπήματος.

Ο Στρατηγός John F. Campbell, πρώην Αμερικανός Διοικητής της δύναμης ISAF (International Security Assistance Force), οργάνωσε τις συναντήσεις και τις προετοιμασίες που διήρκησαν πάνω από 8,5 μήνες πριν την εκδήλωση του πραξικοπήματος.

Ο πρόεδρος Ερντογάν κατάλαβε την σημασία της προβοκάτσιας με την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού είπε ο Α.Ντούγκιν και τόνισε ότι οι ΗΠΑ προωθούν το χάος και δεν μπορούν να διασφαλίσουν την εδαφική ακεραιότητα των συμμάχων της.

Ανέφερε ως παραδείγματα Αφγανιστάν, Ιράκ, Υεμένη, Λιβύη, Συρία, Γεωργία, Ουκρανία πριν καταλήξει ότι τέτοια σενάρια υπάρχουν και για την Τουρκία και πρότεινε την επιστροφή στην συμμαχία που είχε με την ΕΣΣΔ ο Κεμάλ Ατατούρκ.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια