FeaturedPost Slider Top

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Μαρμελάδα ροδάκινο

Υλικά για 4-6 άτομα


  • 1200 γραμμάρια ροδάκινα καθαρισμένα
  • 900 γραμμάρια ζάχαρη
  • 1 χυμό πορτοκάλι
  • Λίγες σταγόνες λεμόνι

Εκτέλεση


Στο multi προσθέτουμε τα ροδάκινα και τα πολτοποιούμε, μέχρι να γίνουν μικρά κομματάκια.
Έπειτα σε μία κατσαρόλα βάζουμε τα ροδάκινα, τη ζάχαρη και τον χυμό πορτοκαλιού.

Τα αφήνουμε να πάρουν βράση σε δυνατή φωτιά και μετά χαμηλώνουμε την ένταση και σιγοβράζουμε περίπου για περίπου είκοσι λεπτά, και σταδιακά ανακατεύουμε για να μην κολλήσει.
Τέλος προσθέτουμε και τις σταγόνες του λεμονιού, όταν κρυώσει την βάζουμε σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο.

Πηγή: sidagi.gr

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :