Γεμίσαμε… εξωγήινους! – Παίζεται κάτι ή μας προετοιμάζουν; | Βίντεο

Και κανείς δεν φαίνεται να δίνει σημασία


Η προπαγάνδα περί εξωγήινων όντων που θέλουν να βοηθήσουν εμάς και τον πλανήτη μας είναι πιο έντονη από ποτέ, αλλά ο παγκόσμιος πληθυσμός δεν φαίνεται να αντιδράει καθόλου. Άνθρωποι που βρίσκονται στους πιο υψηλούς πολιτικούς κύκλους και που τους γνωρίζει όλος ο κόσμος,
δηλώνουν ξεκάθαρα πως οι ηγέτες των άλλων πλανητών είναι ανήσυχοι για την πορεία που ακολουθεί το ανθρώπινο γένος και πως αν δεν αλλάξουν τα πράγματα σύντομα, τότε θα βρεθούμε σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Σε διάφορες ταινίες και σειρές επιστημονικής φαντασίας, στις οποίες οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη και έρχονται σε επαφή με τους ανθρώπους, όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε κατάσταση πανικού ή έκστασης (ανάλογα αν οι εξωγήινοι ήρθαν να καταστρέψουν ή να βοηθήσουν το ανθρώπινο γένος). Στην περίπτωσή μας όμως, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Για την ακρίβεια, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Οι άνθρωποι δεν δίνουν την παραμικρή σημασία στις δηλώσεις των πολιτικών ηγετών και ο κόσμος συνεχίζει να γυρίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ας δούμε τα πράγματα χρονολογικά.

Πριν μερικά χρόνια, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και νυν πρωθυπουργός της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, είπε μπροστά στην κάμερα, πως οι εξωγήινοι υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας.



Η δήλωση αυτή ξεχάστηκε μετά από λίγο καιρό, σαν να μην έγινε ποτέ. Το 2014, ο πρώην Υπουργός Άμυνας του Καναδά, Πωλ Χέλιερ, παραχώρησε μια συνέντευξη μισής ώρας στο κανάλι Russia Today, όπου έδωσε λεπτομέρειες για τους «φίλους μας από τον ουρανό», λέγοντας εκτός άλλων πως υπάρχουν πάρα πολλοί από αυτούς που θέλουν να μας βοηθήσουν και πως κάποιοι από αυτούς είχαν συνεργαστεί με την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ.




Και αυτή η είδηση φαίνεται να πέρασε «στο φλου», αφού πολλοί είπαν πως αυτά τα πράγματα είναι παραλήρημα ενός γέρου μεθύστακα. Φέτος, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της, η Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε στον κόσμο πως αν την ψηφίσει, θα αποκαλύψει την αλήθεια για τους εξωγήινους. Θεάσεις ΑΤΙΑ, περιοχή 51, γκρι «ανθρωπάκια». Όλα αυτά θα βγουν στο φως σε περίπτωση που η Χίλαρι Κλίντον γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Τουλάχιστον έτσι λέει. Πολλοί πιστεύουν πως αυτό είναι ένα ακόμα κόλπο για να κερδίσει ψήφους.




Το πιο συγκλονιστικό απ’όλα όμως, είναι η δήλωση του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Γιούνκερ δήλωσε ξεκάθαρα πριν λίγες μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο, πως οι διαχειριστές της εξουσίας των άλλων πλανητών, τους οποίους είδε και άκουσε, ανησυχούν πολύ για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά το περιβόητο Brexit και πως πρέπει να τους …καθησυχάσουμε. Και όμως, αυτό δεν είναι το συγκλονιστικότερο. Το συγκλονιστικότερο είναι πως όλοι οι άλλοι που βρίσκονται εκεί, τον ακούνε χωρίς καν να ιδρώσει το αυτί τους.




Τον ακούνε σαν να λέει κάτι φυσιολογικό. Σαν να γνωρίζουν όλοι, πως όντως υπάρχουν όντα από άλλους πλανήτες που μας παρακολουθούν και πως ανησυχούν για εμάς. Κανείς δεν τον διακόπτει, κανείς δεν τον ρωτάει από που τα ξέρει όλα αυτά και κανείς δεν δείχνει απορημένος ούτε στο ελάχιστο.

Φαίνεται πως ο απλός λαός είναι για άλλη μια φορά ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε τεράστια σκάφη να αιωρούνται πάνω από τα κεφάλια μας και τον ζόμπι λαό να αναρωτιέται πανικόβλητος τι συμβαίνει. Και τότε, όλοι αυτοί που έκαναν δημόσιες δηλώσεις περί εξωγήινων θα πουν «Μα εμείς σας τα λέγαμε».

Η προπαγάνδα περί εξωγήινων όμως, δεν ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια. Εδώ και πολλές δεκαετίες, αμέτρητες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, ηλεκτρονικά παιχνίδια και μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας, έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, τουλάχιστον σε ότι αφορά την φαντασία, οι εξωγήινοι έρχονται για να καταστρέψουν ή να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Υπάρχουν όμως, κάποιες φορές που οι εξωγήινοι έχουν σκοπό να σώσουν τους «καημένους» ανθρώπους και τον πλανήτη τους. Ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι η τηλεοπτική μίνι-σειρά «Childhood’s End». Το «Childhood’s End» είναι διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του 1953. Στο μυθιστόρημα αυτό, οι «καλοί» εξωγήινοι, που είναι στην ουσία οι δαίμονες που απεικονίζονται σε διάφορους χριστιανικούς πίνακες, έρχονται για να σώσουν τους ανθρώπους από την μιζέρια τους, καταργώντας την πείνα, τους πολέμους και τις αρρώστιες και προσφέροντας ειρήνη, πρόοδο και πράσινη ανάπτυξη (λείπει ο Μάης απ’την Σαρακοστή;).

Η μίνι-σειρά είχε τεράστια επιτυχία και προβλήθηκε σχεδόν σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.
Δεν αποκλείεται να δούμε περίεργα όντα να επισκέπτονται τον πλανήτη μας και στην πραγματικότητα. Όμως, πρέπει να θυμόμαστε κάτι πολύ σημαντικό που μας είπε ο Όσιος Γαβριήλ ο δια Χριστόν σαλός:

«Στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του διαβόλου. Η ανθρωπότητα θα ζητεί βοήθεια από τους εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι δαίμονες.»

Mr. Fantastic



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια