«Κόκκινος» συναγερμός στο Μιλάνο! Ύποπτο πακέτο στο μετρό λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ!

Τρόμαξαν όλοι στην πόλη του Μιλάνο όπου σήμερα το βράδυ επρόκειτο να φιλοξενηθεί ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λίγκ ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Όλα άρχισαν όταν βρέθηκε ένα ύποπτο πακέτο στο μετρό και τότε όλοι φοβήθηκαν για τρομοκρατική ενέργεια και πως επρόκειτο για κάποιο είδους βόμβα!

Το πακέτο σύμφωνα με την ιταλική “gazzetta.it”, βρέθηκε στις εξωτερικές σκάλες του σταθμού του μετρό Cadorna και σήμανε… συναγερμό στην πόλη που φιλοξενεί την «μεγάλη» αναμέτρηση, που θα γίνει στο “Σαν Σίρο”.

Η αστυνομία διέταξε άμεσα την εκκένωση του χώρου, αναστέλλοντας τη λειτουργία των δύο γραμμών που διέρχονται από τον εν λόγω σταθμό, των «M1″ (Καϊρόλι-Παγκάνο) και «Μ2″ (Γκαριμπάλντι-Πόρτο Γκένοβα).

Στο σημείο έσπευσαν ειδικοί πυροτεχνουργοί και άνδρες της ιταλικής αστυνομίας, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες διαπιστώθηκε πως το ύποπτο αντικείμενο ήταν ένα… δώρο που κάποιος επιβάτης είχε ξεχάσει στις σκάλες του σταθμού.

Πολύ γρήγορα επανήλθαν οι κανονικοί ρυθμοί του μετρό και της πόλης, που… ζει στον παλμό του τελικού του Champions League μεταξύ της Ρεάλ και της Ατλέτικο.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια