Ράλλυ Αργεντινής – Θριάμβευσε ο Paddon | Βίντεο

Νικητής του Rally Αργεντινής είναι ο Νεοζηλανδός Hayden Paddon, παίρνοντας την πρώτη του νίκη στην καριέρα του, με τους Sebastien Ogier και Andreas Mikkelsen να συμπληρώνουν το βάθρο.

Τέταρτος τερμάτισε ο Dani Sordo 11.9 δευτερόλεπτα πίσω από τον Mikkelsen με τον Mads Ostberg να τον ακολουθεί. Στην 6η θέση ολοκλήρωσε ο Thierry Neuville με τον τοπικό οδηγό Marcos Ligato να είναι πίσω του για μόλις 9.7 δευτερόλεπτα. Για πρώτη φορά φέτος ο Eric Camilli τερμάτισε σε αγώνα αφού κατέλαβε την 8η θέση. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Henning Solberg και Nicolas Fuchs.

Πολύ καλή εμφάνισε έκανε ο Ott Tanak αλλά ένα μηχανικό πρόβλημα τον έριξε πολύ πίσω στην γενική κατάταξη. Ο Φιλανδός, πρωτοπόρος του αγώνα μέχρι την 14η ειδική διαδρομή που κατέρευσε η ανάρτηση του. Επίσης ο Jari-Matti είχε έξοδο και στην Power Stage.

SS16:

Ο Ott Tanak ήταν ο ταχύτερος στην 16η ειδική διαδρομή με τα VW Polo R Wrc των Ogier και Mikkelsen να τον ακολουθούν. Πίσω από τα Polo ήταν τα Hyundai των Paddon και Sordo. O Camilli σημείωσε τον 6ο χρόνο με τον Jari-Matti Latvala να τον ακολουθεί. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Neuville, Bertelli και Ostberg.

SS17:

Ο Sebastien Ogier ήταν ο ταχύτερος στην προτελευταία ειδική διαδρομή με τα Hyundai των Sordo και Paddon να τον ακολουθούν. Ο τοπικός οδηγός Marcos Ligato, με Citroen DS3 WRC, σημείωσε τον 4ο χρόνο μπροστά από τους Νορβηγούν Mikkelsen και Ostberg. Neuville και Camilli σημείωσαν τον 7ο και 8ο χρόνο αντίστοιχα. Με την δεκάδα να συμπληρώνουν οι Tanak και Latvala.

SS18:

Ταχύτερος στην Power Stage ήταν ο Hayden Paddon με διαφορά 11.2 δευτερολέπτων από τον Dani Sordo και 11.7 από τον Sebastien Ogier. Τον τέταρτο χρόνο έγραψε ο Andreas Mikkelsen με τον συμπατριώτη του Mads Ostberg να τον ακολουθεί. Τον 6ο χρόνο σημείωσε ο Thierry Neuville με τον Ott Tanak να ακολουθεί, ο Εσθονός είχε κλατάρισμα προς το τέλος της Power Stage. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ligato, Bertelli και Camilli. Ο Jari-Matti Latvala είχε έξοδο, αφού χτύπησε έναν βράχο όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Δείτε τα Highlights από την 1η ειδική της τελευταίας μέρας του Rally Αργεντινής:



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια