Καθρέφτης - ζυγαριά

Από εχθρός, η ζυγαριά γίνεται φίλος στον αγώνα της απώλειας βάρους και μεταφέρεται στον καθρέφτη! Ο λόγος για το Naked 3D Fitness Tracker, έναν «έξυπνο» καθρέφτη, ο οποίος πραγματοποιεί μετρήσεις και υπολογισμούς (σωματικού βάρους και λίπους)
του ειδώλου που αντικατοπτρίζεται σε αυτόν και στη συνέχεια αποκαλύπτει πού βρισκόταν και πού έχει φτάσει ο ενδιαφερόμενος στον δρόμο του fitness που έχει επιλέξει, συγκρίνοντας την εικόνα του πριν και μετά.

Ο καθρέφτης του fitness λειτουργεί σε συνδυασμό με μια επιφάνεια που θυμίζει ζυγαριά επάνω στην οποία στέκεται ο χρήστης, για την ανάγνωση της «γυμνής αλήθειας» - τη δημιουργία δηλαδή του τρισδιάστατου μοντέλου του σώματός του.

«Πιστεύουμε ότι τα μόνα μέσα μέτρησης της φυσικής μας κατάστασης που αξίζουν είναι αυτά που δείχνουν την εξέλιξη και την πρόοδο που κάνει ο χρήστης κάθε φορά» εξηγεί ο συνιδρυτής της εταιρείας Naked Labs, Φαράντ Φαραμπαξιάν. «Με το σύστημα Naked 3D Fitness Tracker, ο χρήστης μπορεί να δει αμέσως πώς και πού ακριβώς έχει αλλάξει το σώμα του».

ΤΟ ΒΗΜΑ science

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια