Οδηγούν την χώρα σε μια ανεπανάληπτη έκρηξη με άρωμα Ισλάμ | Βίντεο

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος
Το ξέρετε ότι από σήμερα 7 Απριλίου αρχίζει το «ιερό τρίμηνο» του Ισλάμ, που προβλέπετε γεμάτο θρησκευτική ένταση και έξαρση ?
Από το 2014 ήδη 300.000 και πάνω μουσουλμάνοι με πάνω από 150 τζαμιά ζουν μόνιμα στην Αθήνα.
Σκεφτείτε σήμερα πως διαμορφώνεται αυτή η κατάσταση. Ένα ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί πάνω στα κεφάλια μας

Πως ήρθαν όλοι αυτοί και πως έρχονται συνεχώς ? Η Ελλάδα είναι ακόμα Ελλάδα ?




Εν μέσω οικονομικής κρίσης, εν μέσω μνημονιακής προδοσίας και καταστροφής, από την μια η ισλαμική θύελλα που όλο και μεγαλώνει και από την άλλη αστυνομική βία σε όσους αντιδρούν που τους χαρακτηρίζουν φασίστες, ρατσιστές και όλα τα «καλά» Τι θα γίνει, κάνεις δεν απαντά και κανείς δεν φαίνεται υπεύθυνος να βρει κάποια λύση.




Όλοι αυτοί που σήμερα βρίσκονται εδώ είναι εγκλωβισμένοι και κανείς δεν ξέρει πράγματι πόσοι είναι, συν τους 500.000 ήδη μουσουλμάνους από πριν, μια φωτιά που σιγοκαίει και περιμένει να ανάψει την μεγάλη πυρκαγιά.


 Ειδομένη, Χίος, Λέσβος, Σάμος, Λιμάνι Πειραιά, Γιαννιτσά, Κιλκίς, Χέρσο, Πολύαστρο και που αλλού, μερικά από τα σύγχρονα ελληνικά «αξιοθέατα» της ελληνικής τραγωδίας.

Έχετε συνειδητοποιήσει σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε σε τι καζάνι που βράζει βράζουμε όλοι μας ? Αύριο αν δεν ξυπνήσουμε τώρα θα είναι πολύ αργά. Κουκουλοφόροι, Ισλαμιστές και όλοι οι άλλοι οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι, οδηγούν την χώρα σε ανεπανάληπτη ηφαιστειακή έκρηξη με άρωμα Ισλάμ.

Και υπομονή έχει τα όρια της. Κάπου αυτός ο κόσμος που τον διασπείρουν παντού, ή θα τρελαθεί, η θα κάνει όλα σμπαράλια. Αυτό το έχουν αντιληφτεί οι κυβερνώντες, ή θα συνεχίσουν να παίζουν το θέατρο του ολοκαυτώματος.

Εντωμεταξύ οργιάζει και η ανθελληνική προπαγάνδα με σκοπό να γίνει μεγαλύτερη ισλαμοποίηση και να γίνει η Ελλάδα και επίσημα Ελλαδιστάν.


Όπως αυτό το βίντεο που γυρίστηκε το 2014 και προωθεί την πλήρη και ολοκληρωτική απελευθέρωση όλων των ισλαμιστικών στοιχείων μέσα στην πρωτεύουσα και σήμερα σε όλη πια την Ελλάδα.

Δείτε πως κατηγορούν την χώρα, πως την ενοχοποιούν, λες και όλοι εμείς φταίμε που ήρθαν όλοι αυτοί εδώ και όλα αυτά πριν ξεσπάσει το μεγάλο μουσουλμανικό μεταναστευτικό τσουνάμι που σαν χείμαρρος σήμερα πνίγει τα πάντα.



Σα να λέμε μας πήραν τον γάιδαρο τώρα θέλουν και το…σαμάρι!

Τι έχουμε ακόμα να δούμε!


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια