Ράλλυ Αργεντινής: 3η Ημέρα – Ανατροπή και πρώτος ο Paddon, εκτός ο Latvala | Βίντεο

Πρώτος έκλεισε την 3η ημέρα του Rally Αργεντινής ο Hayden Paddon, μιας και ο μέχρι πρότινος πρωτοπόρος Jari Matti Latvala εγκατέλειψε στην δεύτερη Ε.Δ. του απογευματινού loop.

Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης 29.8 δευτερόλεπτα πίσω από τον Hayden Paddon με τον Andeas Mikkelsen να είναι 14.5 δευτερόλεπτα πίσω του. Στην 4η θέση βρίσκεται ο Dani Sordo, με το Huyndai i20 WRC 17.7 πίσω από τον Νορβηγό. Στην 5η θέση βρίσκεται ο Mads Ostberg με τον τοπικό οδηγό Marcos Ligato, με DS3 WRC. Την δεκάδα κλείνουν οι Solberg, Neuville, Camilli και Latvala.

SS13:

Ο Jari Matti Latvala ξεκίνησε δυναμικά στο απογευματινό loop κερδίζοντας της 13η ειδική διαδρομή με τους Ogier και Neuville να τον ακολουθούν με διαφορά 8 και 9 δεκάτων αντίστοιχα. Ο Hayden Paddon σημείωσε τον 4ο χρόνο με τον Andreas Mikkelsen είναι πίσω του κατά 1.1 δευτερόλεπτα. 6 δέκατα πίσω από τον Mikkelsen, και ταχύτερο Fiesta, ήταν ο Ott Tanak. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Sordo, Ligato, Ostberg και Camilli.

SS14:

Ο Hayden Paddon ήταν ο ταχύτερος στην 14η ειδική διαδρομή του αγώνα με τον Dani Sordo να τον ακολουθεί με διαφορά 9 δεκάτων. Τρίτο χρόνο σημείωσε ο Sebastien Ogier με τον Thierry Neuville να τον ακολουθεί. Mikkelsen και Tanak ακολούθησαν, με τον Tanak να είναι για ακόμη μία φορά το ταχύτερο Fiesta. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ligato, Ostberg, Camilli και Solberg. Ο Latvala είχε έξοδο, προκαλώντας μεγάλη ζημιά στο αμάξι του, ευτυχώς και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

SS15:

Η Volkswagen έκανε το 1-2 στην τελευταία ειδική της 3ης ημέρας του Rally Αργεντινής με τον Andrea Mikkelsen να είναι ταχύτερος κατά 1.2 δευτερόλεπτα του Sebastien Ogier με τα δύο Hyundai των Sordo και Paddon να τους ακολουθούν. Ο Ott Tanak σημείωσε τον 5ο χρόνο αφήνοντας πίσω του τον Thierry Neuville. Οι Ostberg, Camilli και Bertelli έκλεισαν την δεκάδα.

Αναλυτικά η κατάταξη:





* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια