Ράλλυ Αργεντινής: 2η Ημέρα – Ο Latvala συνεχίζει ακάθεκτος | Βίντεο

Μετά το τέλος της πρώτης μέρας του Rally Αργεντινής ο Φιλανδός Jari Matti Latvala προηγείται των Sebastien Ogier και Hayden Paddon


Ο Φιλανδός οδηγός της Volkswagen νίκησε 4 από τις 8 ειδικές διαδρομές της μέρας αλλά δεν κατάφερε να χτίσει διαφορά ασφαλείας από τους υπόλοιπους.
 
Ο Sebastien Ogier τον ακολουθεί με μόλις 7.9 δευτερόλεπτα διαφορά, με τον Hayden Paddon 3.5 δευτερόλεπτα πίσω από τον Γάλλο στην τρίτη θέση.

Στην τέταρτη θέση της Γενικής Κατάταξης βρίσκεται ο Andreas Mikkelsen, 25.7 δευτερόλεπτα από την κορυφή, με τον Ισπανό οδηγό της Hyundai Dani Sordo να τον ακολουθεί με διαφορά 23.3 δευτερολέπτων. Από την 6η θέση – εκεί όπου έχει ο Mads Ostberg – και μετά, οι διαφορές ανοίγουν πολύ, κάνοντας απίθανο τον ενδεχόμενο να όσοι βρίσκονται εκεί διεκδικήσουν την νίκη. Στην 7η θέση, πίσω από τον Ostberg, είναι ο Νορβηγός Henning Solberg με τον έτερο οδηγό της M-SPORT Eric Camilli να τον ακολουθεί. Στην 9η θέση βρίσκεται ο τοπικός οδηγός Marcos Ligato με Citroen DS3 WRC, με τον Thierry Neuville να κλείνει την δεκάδα.

SSS5:

Ο Thiery Neuville ήταν ο ταχύτερος στην πρώτη υπερειδική της δεύτερης μέρας του Rally Αργεντινής, με τον Jari Matti Latvala να τον ακολουθεί με διαφορά 9 δεκάτων, την τριάδα συμπλήρωσε ο Andreas Mikkelsen 3 δέκατα πίσω από τον Φινλανδό. Τα Hyundai i20 WRC των Paddon και Sordo κατέλαβαν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα, αφήνοντας 6ο τον Sebastien Ogier. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ligato, Camilli, Bertelli και Fuchs με Skoda Fabia R5.

SS6:

Ο Hayden Paddon σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην 6η ειδική διαδρομή μόλις 1 δέκατο μπροστά από τον Ogier και 6 δέκατα από τον Jari Matti Latvala. Τέταρτο χρόνο έκανε ο Dani Sordo που ήταν ταχύτερος κατά 2 δέκατα του Andreas Mikkelsen. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Neuville, Ostberg, Ligato, Solberg και Camilli. Ο Ott Tanak αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα και εγκατέλειψε ενώ βρισκόταν στην 6η θέση.

SS7:

Στην 7η ειδική διαδρομή τα Volkswagen να κάνουν το 1-2 με τον Latvala να είναι 2 δέκατα ταχύτερος του Sebastien Ogier με το Hyundai i20 WRC του Hayden Paddon να ακολουθεί. Τέταρτο χρόνο – για άλλη μία φορά – σημείωσε ο Dani Sordo που ήταν ταχύτερος από του δύο Νορβηγούς, Andreas Mikkelsen και Mads Ostberg. H δεκάδα συμπληρώθηκε από τους Neuville, Ligato, Solberg και Camilli.

SS8:

Με νίκη και στην 8η ειδική διαδρομή συνέχισε ο Jari Matti Latvala κερδίζοντας άλλα 2.8 δευτερόλεπτα από τον Hayden Paddon που ήταν 2 δέκατα ταχύτερος του Andreas Mikkelsen. Τέταρτο χρόνο σημείωσε ο πρωταθλητής Sebastien Ogier με τους Sordo και Ostberg να ακολουθούν. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Neuville, Solberg, Camilli και Ligato.

SS9:

H Volkswagen έκανε ακόμα ένα 1-2 με τον Sebastien Ogier να είναι ο ταχύτερος στην τελευταία ειδική της δεύτερη μέρας, με τον Andreas Mikkelsen να είναι 1.5 δευτερόλεπτο πίσω του. Τρίτο χρόνο σημείωσε ο Dani Sordo με τον Jari Matti Latvala να είναι 4 δέκατα πίσω του. Πίσω τους ήταν τα δύο Hyundai των Paddon και Neuville. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ligato, Camilli, Ostberg και Fuchs με Skoda Fabia R5.


Αναλυτικά η κατάταξη:


Η Τρίτη μέρα του Rally Αργεντινής περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές με το πρώτο αμάξι να παίρνει εκκίνηση στις 8:58 τοπική ώρα(2:58 ώρα Ελλάδας).




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια