Ράλλυ Αργεντινής: 1η Ημέρα – Ogier και Sordo επικαφαλής | Βίντεο

O Hayden Paddon ήταν ο ταχύτερος στο Shakedown για το Rally Αργεντινής με τα Polo R WRC των Latvala και Ogier να τον ακολουθούν


Τον τέταρτο χρόνο σημείωσε ο Ισπανός Dani Sordo, με Hyundai i20 WRC, ο οποίος προηγήθηκε του πέμπτου Andreas Mikkelsen. Μόλις 4 δέκατα του δευτερολέπτου χώριζαν τον 6ο Thierry Neuville από τον 7ο Ott Tanak.

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Mads Ostberg, με Ford Fiesta WRC, ο Αργεντίνος Marcos Ligato, με Citroen DS3 WRC και ο Henning Solberg με Ford Fiesta WRC.


Η κατάταξη αναλυτικά εδώ:



Τα highlights του shakedown:



Τι έγινε στην SSS1:

Ο Sebastien Ogier με τον Dani Sordo σημείωσαν τον ίδιο χρόνο με τον Ott Tanak στην Τρίτη θέση, μόλις 1 δεάκτο πίσω τους. Τον Τέταρτο και Πέμπτο χρόνο σημείωσαν οι άλλοι δύο οδηγοί της Hyundai με τον Thierry Neuville να προηγείται του Hayden Paddon. Τον Έκτο χρόνο σημείωσε ο Ιταλός Lorenzo Berteli, με Ford Fiesta WRC, με τα Ford Fiesta των Mads Ostberg να ακολουθούν. Τον Ένατο χρόνο σημείωσε ο Nicolas Fuchs με Skoda Fabia R5. Δέκατος ήταν ο Elfyn Evans, με Ford Fiesta R5 Evo. Τα Volkswagen Polo R WRC των Mikkelsen και Latvala ακολούθησαν, με τον τελευταίο να κάνει λάθος.

Η κατάταξη του αγώνα μετά την SSS1:


Η δεύτερη μέρα του αγώνα περιλαμβάνει 8 ειδικές διαδρομές με δύο υπερειδικές. Το πρώτο αυτοκίνητο εκκινεί στις 8:18 το πρωί, τοπική ώρα.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια