Σοκ και Δέος στις Βρυξέλλες! Απανωτές εκρήξεις σε αεροδρόμιο και μετρό - Τουλάχιστον 17 νεκροί!

Μπαράζ επιθέσεων στην καρδιά της Ευρώπης! Δεκάδες τραυματίες και τουλάχιστον 17 νεκροί από εκρήξεις στο αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών! Μεγάλη έκρηξη και στο σταθμό του Μετρό στο Μάλμπεκ, έναν σταθμό πριν από την περιοχή όπου βρίσκεται το κτίριο της Κομισιόν!

Δύο ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν στις εννέα το πρωί ώρα Ελλάδος - οκτώ ώρα Βρυξελλών - στο αεροδρόμιο Zaventem. Μέχρι στιγμής οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 35. Τα ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν την ύπαρξη πολλών νεκρών. ΝBC και το Russian Today, επικαλούμενα πηγές από την βέλγικη αστυνομία ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών σε 17! Για αρκετούς νεκρούς στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών κάνει λόγο και το δημόσιο βελγικό δίκτυο RTBF. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.

Δείτε την στιγμή των εκρήξεων στο Αεροδρόμιο των Βρυξελλών:




Οι εκρήξεις σημειώθηκαν τέσσερις ημέρες μετά τη σύλληψη στη βελγική πρωτεύουσα υπόπτου για τη συμμετοχή του στις τρομοκρατικές επιθέσεις του περασμένου Νοεμβρίου στο Παρίσι από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 130 άνθρωποι.
Η δημοσιογράφος του Euronews στις Βρυξέλλες, Έφη Κουτσοκώστα, μεταφέρει στο CNN Greece όλες τις τελευταίες εξελίξεις για το μακελειό στο αεροδρόμιο της βελγικής πρωτεύουσας. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.
Και να σκεφτεί κάποιος πως η αστυνομία του Βελγίου βρισκόταν σε κατάσταση συναγερμού για ενδεχόμενα αντίποινα.

Οι φωτογραφίες που από την πρώτη στιγμή ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν καπνό να υψώνεται από την αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου, στην οποία έχουν σπάσει όλα τα τζάμια και άνθρωπους που περίμεναν να επιβιβαστούν, να τρέχουν για να φύγουν από την αίθουσα για να γλιτώσουν.
Ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου Sky News Άλεξ Ρόσι, ο οποίος βρισκόταν εκεί, δήλωσε ότι άκουσε δύο «πάρα πολύ δυνατές εκρήξεις». Όπως  μετέδωσε το Βέλγικο πρακτορείο ειδήσεων, μέσα στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και άλλοι εκρηκτικοί μηχανισμοί!


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια