Ντέρμπι (με ανατροπή) δείχνει η καταμέτρηση των ψήφων για τον πρόεδρο της ΝΔ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση των ψήφων για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ, με τα πρώτα αποτελέσματα να δίνουν την εικόνα ντέρμπι. Αισιοδοξία για νίκη επικρατεί και στα δύο επιτελεία των υποψήφιων προέδρων.

Για «καθαρή νίκη» μιλούν οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η διαφορά σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις δεν αποκλείεται να φθάσει το 55% - 45% υπέρ του κ. Μητσοτάκη.

Την ίδια ώρα, στο επιτελείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έχει στηθεί βιντεογουόλ για την μετάδοση των αποτελεσμάτων όπως αυτά φθάνουν από τα εκλογικά τμήματα στα κεντρικά της Συγγρού και την ΚΕΦΕ. Σύμφωνα με αυτά, προηγείται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με διαφορά της τάξης των 5 ποσοστιαίων μονάδων.

Συγκεκριμένα, με καταμετρημένο το 28%, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρίσκεται στο 53,4% και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 46,6%. Ωστόσο, λίγο αργότερα, με καταμετρημένο το 31,5% η «ψαλίδα» έκλεισε, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να βρίσκεται στο 52% και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο 48%.

Σχολιάζοντας αυτά τα αποτελέσματα, συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφεραν ότι δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη τα εκλογικά τμήματα της Αττικής, καθώς και ότι το προβάδισμα του κ. Μητσοτάκη σταδιακά διευρύνεται.

Λίγο αργότερα, οι συνεργάτες του Κ.Μητσοτάκη ανέφεραν ότι πλέον υπάρχει εικόνα «καθαρής νίκης» σε πανελλαδικό επίπεδο.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια