Πολεμούν το ISIS, αλλά το αφήνουν να… «αλωνίζει» στη καρδιά της Ευρώπης | Βίντεο

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγο
Για άλλη μια φορά η ευρωπαϊκή υποκρισία για τους Τζιχαντιστές σε όλο της το μεγαλείο, δικαιώνοντας τον Ρώσο πρόεδρο Βλαδιμήρ Πούτιν, που κατήγγειλε ότι πολλές δυτικές και όχι μόνο χώρες στηρίζουν και βοηθάνε τους δολοφόνους Τζιχαντιστές

Ενώ οι Γερμανοί, Γάλλοι και Βρετανοί, ψηφίζουν νομούς που στέλνουν τους στρατιώτες τους  να πολεμήσουν με κάθε μέσο τους Τζιχαντιστές, αυτοί οι Τζιχαντιστές, ελεύθεροι οργανώνουν μεγάλες διαδηλώσεις μέσα στην καρδιά της Ευρώπης.

Ένα μεγάλο πλήθος μουσουλμάνων οργάνωσε μια επίδειξη στους δρόμους της Γερμανίας με υποστήριξη του ισλαμικού κράτους, ISIS. Παντού φαίνεται αστυνομία αλλά δεν τολμούν να προβούν σε συλλήψεις και οι περισσότεροι αστυνομικοί απλώς παρακολουθούν τους φανατικούς μουσουλμάνους και είναι μόνο η αρχή!

Μετά από ένα χρόνο ένα εκατομμύριο φανατικοί μουσουλμάνοι θα ξεχύνονται στους δρόμους της Ευρώπης υπέρ του ISIS . Σε λίγο καιρό δύσκολα θα μπορούν να ελεγχτούν και θα απαιτούν με βία την επιβολή των θρησκευτικών και πολιτιστικών τους προτύπων.

Κατά τα άλλα η Γερμανία και η Γάλλια στέλνουν στρατιώτες να πολεμήσουν το ISIS στην μαρτυρική Συρία, ενώ στις χώρες τους το ISIS «αλωνίζει».




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια