Βόμβα μεγατόνων από τον Πανούση: Ο Τσίπρας τα ξέρει όλα! Ζητάει δημοσιότητα για να τους βγάλει στη σέντρα!

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις του Γιάννη Πανούση περί σχέσεων πολιτικών με τρομοκράτες αλλά και περί απειλών που δέχεται για τη ζωή του. Μάλιστα, το θέμα από ώρα σε ώρα παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς όπως φαίνεται εμπλεκόνται βουλευτές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως γράφουν «Τα Νέα» και συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαχρήστος, ο κ. Πανούσης θα υποδείξει δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος ως «έχοντες ευθέως σχέσεις» με τους κρατουμένους ως μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Μάλιστα, ο πρώην υπουργός δηλώνει στην εφημερίδα ότι δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο ο Αλέξης Τσίπρας του ζήτησε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. «Αφού ο ίδιος γνωρίζει περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Είχε ενημερωθεί», ενώ συνεχίζει λέγοντας: «ειλικρικά δεν τον καταλαβαίνω τον Τσίπρα. Εγώ προσπάθησα να κρατήσω το θέμα σε πολιτικό επίπεδο, γι” αυτό και πήγα και σε συμβολαιογράφο όπου και παρέδωσα όλα τα στοιχεία. Εκείνος θέλει τη δημοσιότητα. Θα την έχει. Εκτιμώ ότι μόνο ένας λόγος δικαιολογεί αυτή τη στάση». Μάλιστα όταν του ζητήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ο πρώην υπουργός απάντησε: «ότι αυτούς τους 2-3 θέλει να τους «σεντράρει»».

Την ίδια στιγμή, ο κ. Πανούσης αποκαλύπτει πέραν αυτών των τριών ατόμων υπάρχουν κι άλλοι εντός του ΣΥΡΙΖΑ που σχετίζονται με την υπόθεση: «Είναι κι άλλοι που έχουν μια πλάγια, πιο χαλαρή σχέση. Έχω στοιχεία και γι” αυτούς» λέει χαρακτηριστικά.

«Οταν δεν τηρήθηκαν όσα είχαν υποσχεθεί για τον Ξηρό ας πούμε τα έριξαν όλα επάνω μου. Τους είπαν ότι εγώ είμαι ο κύριος υπεύθυνος για τη μη ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Από εκείνη τη στιγμή και πέρα αυτές οι ομάδες με στοχοποίησαν. Υπάρχουν καταγραφές που είναι σε γνώση μου όπου ακούγονται να λένε ότι “θα τον σκοτώσουμε τον Πανούση», επισημαίνει μιλώντας στα Νέα.

«Με απειλούσαν από τον Απρίλιο»
Παράλληλα, μιλώντας στην Καθημερινή, ο κ. Πανούσης, ανέφερε ότι τα έγγραφα που θα καταθέσει αφορούν μια περίοδο που αρχίζει από τον προηγούμενο Απρίλιο και καταδεικνύουν «πέραν πάσης αμφιβολίας» ότι υπήρξε στόχος συγκεκριμένων μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που συνδέονται με ποινικούς κρατουμένους, ενώ φέρεται να υπάρχει και υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος (όχι υπουργός) το οποίο ήταν απολύτως αναμεμειγμένο στην καθ” όλα πρωτοφανή αυτή υπόθεση.

Εξάλλου, μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής στο ΒΗΜΑ FM αποκάλυψε ακόμη ότι δεν υπάρχουν απειλές από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσχώρησαν στο κόμμα του Π. Λαφαζάνη. Μάλιστα, την τελευταία απειλή κατά της ζωής του που δέχτηκε ήταν μόλις πριν από μία εβδομάδα, ενώ υπήρξε και την Κυριακή ανακοίνωση από γνωστό χώρο για τις καταγγελίες που έκανε, μία ανακοίνωση που στρέφεται εναντίον του «χωρίς να είμαι τώρα υπουργός», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η… αφορμή
Πάντως, μιλώντας στην Καθημερινή, ο κ. Πανούσης υποστηρίζει ότι αφορμή για να βρεθεί στο στόχαστρο των εν λόγω προσώπων, υπήρξε η σθεναρή αντίσταση που έφερε στην αποφυλάκιση συγκεκριμένων ατόμων που ανήκουν στον εξωκοινοβουλευτικό χώρο της Αριστεράς, τα οποία, ως φαίνεται, είχαν λάβει διαβεβαίωσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι θέμα χρόνου η «αποκατάσταση της αθωότητας» τους.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια