Μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κέντρο ενεργειών των Windows 10

Γρήγορα αποτελέσματα με τα Windows 10


Άμεση εκτέλεση ενεργειών

Το κέντρο ενεργειών τοποθετεί σημαντικές ειδοποιήσεις από τα Windows και τις εφαρμογές σας απευθείας στη γραμμή εργασιών, μαζί με γρήγορες ενέργειες, οι οποίες διευκολύνουν την άμεση μετάβαση στις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνότερα.

Για να δείτε τις ειδοποιήσεις και τις γρήγορες ενέργειές σας, επιλέξτε το εικονίδιο του κέντρου ενεργειών  στη γραμμή εργασιών. (Μπορείτε επίσης να σαρώσετε προς το κέντρο από τη δεξιά άκρη της οθόνης ή να πατήσετε το πλήκτρο με το λογότυπο των Windows+A.)


Ειδοποιήσεις με μια ματιά


Όταν εμφανιστεί μια ειδοποίηση στην επιφάνεια εργασίας ή όταν την προβάλετε στο κέντρο ενεργειών, μπορείτε να αναπτύξετε την ειδοποίηση για να διαβάσετε περισσότερα ή να προβείτε σε κάποια ενέργεια —όπως να ανταπαντήσετε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου— χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τη σχετική εφαρμογή. Δεν θέλετε να κάνετε καμία ενέργεια; Καταργήστε την ειδοποίηση, επιλέγοντάς τη και σύροντάς τη εκτός οθόνης προς τα δεξιά ή επιλέγοντας το κουμπί "Κλείσιμο" .


Μην χάνετε χρόνο


Με τις γρήγορες ενέργειες μπορείτε να μεταβείτε απευθείας σε (ή να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε) ρυθμίσεις και εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά, από το Bluetooth έως τη φωτεινότητα. Όταν ανοίξετε το κέντρο ενεργειών, θα δείτε όλες τις διαθέσιμες γρήγορες ενέργειες. Συμπτύξτε τις για να εμφανίζονται μόνο οι τέσσερις κορυφαίες επιλογές.

microsoft.com

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια