Sponsor

ATHENS WEATHER

Υγρή σοκολατόπιτα

Υλικά

  • 5 αβγά
  • 250 γρ. μαλακό βούτυρο
  • 250 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
  • 3/4 φλ. ζάχαρη
  • 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.σ. κακάο
  • 1 κ.γ. υγρή βανίλια
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ. Τα ανακατεύουμε με σύρμα να ενωθούν. Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψάκι. Βρέχουμε και τσαλακώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα, το ανοίγουμε και το στρώνουμε στο ταψί. Αν θέλουμε ρίχνουμε από πανω κομμάτια σοκολάτας. Ότι σοκολάτα έχουμε χρησιμοποιούμε.
Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για 15'. Όταν το βγάζουμε από το φούρνο είναι αρκετά υγρό.   Όσο κρυώνει σφίγγει αλλά μέσα στο κέντρο παραμένει ρευστό.
Σερβίρουμε με παγωτό.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια