Διαρροή εικόνων από τα νέα Microsoft Lumia

Τα νέα Microsoft Lumia Cityman και Talkman, τα οποία αναμένεται να είναι οι νέες ναυαρχίδες της εταιρείας με Windows 10 Mobile, εμφανίζονται σε φωτογραφίες στο Διαδίκτυο. 
Το Microsoft Lumia Cityman είναι γνωστό και ως 950 XL, ή 940 XL, ενώ το Microsoft Lumia Talkman ενδέχεται να κυκλοφορήσει ως 950 ή 940.

Και οι δύο νέες συσκευές θα έχουν λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile. Σε μία άλλη φωτογραφία που έκανε την εμφάνισή της στο Διαδίκτυο, απεικονίζεται το Microsoft Lumia Cityman με ένα ειδικό αξεσουάρ που του επιτρέπει να συνδέεται σε μια οποιαδήποτε οθόνη και να μετατρέπεται σε ένα βασικό PC για απλή χρήση.

Ήδη έχουν διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων, τα οποία θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι το highlight του event που ετοιμάζει η Microsoft μέσα στον Οκτώβριο. Το Lumia Cityman εκτιμάται ότι θα φέρει οθόνη 5.7 ιντσών σε ανάλυση 1440 x 2560 pixels, ενώ ο επεξεργαστής του θα είναι οχταπύρηνος Snapdragon 810, ενώ θα είναι επίσης εξοπλισμένο με σκάνερ ίριδας του ματιού και μπαταρία συνολικής χωρητικότητας 3300 mAh. 
Το Lumia Talkman από την μεριά του θα έχει μικρότερη οθόνη διαγωνίου 5.2 ιντσών σε ανάλυση Quad HD ενώ ο επεξεργαστής του θα είναι ο εξαπύρηνος Snapdragon 808. Και τα δύο νέα μοντέλα θα είναι εφοδιασμένα με 3 GB μνήμης RAM, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB με δυνατότητα επέκτασης, ενώ η μπροστινή τους κάμερα θα είναι 5 Megapixel και η πίσω στα 20 Megapixel με τεχνολογία PureView.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια