Έκτακτη σύσκεψη τραπεζιτών με κυβερνητικά στελέχη για τα αποθεματικά ρευστότητας


Σε εξέλιξη βρίσκεται έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, του υπουργού Γιάννη Βαρουφάκη, του αντιπροέδρου τη Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα και των τραπεζιτών.

Σκοπός της σύσκεψης είναι η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών τραπεζών και Λούκα Κατσέλη και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών να ενημερώσουν τον υπουργό για την κατάσταση που επικρατεί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τράπεζες.
Οι τραπεζίτες, αναμένεται να ενημερώσουν τον Γ. Βαρουφάκη και για τα θέματα ασφυξίας στην ρευστότητα που επικρατεί στις τράπεζες, αλλά και για τα προβλήματα που υπάρχουν μετά την επιβολή των capital controls
Στην σύσκεψη μετέχουν από την Εθνική τράπεζα η πρόεδρος Λούκα Κατσέλη και Λεωνίδας Φραγιαδάκης, από την Eurobank οι κύριοι Νικόλαος Καραμούζης και Φωκίων Καραβίας, από την Aplha Bank οι κύριοι Βασίλης Ράπανος και Δημήτρης Μαντζούνης, από την Πειραιώς ο κύριος Άνθιμος Θωμόπουλος, από την τράπεζα Αττικής οι κύριοι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Ιωάννης Γαμβρίλης, ενώ από την τράπεζα της Ελλάδος μετέχει ο υποδιοικητής Θεόδωρος Μητράκος, ενώ μετέχει και ο ΓΓ της Ένωσης Ελληνικών τραπεζών Χρήστος Γκόρτσος.

huffingtonpost.gr

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια