CERN ,ανύπαρκτα αεροπλάνα, Υεμένη και πόλεμοι μαϊμού...!


Όλα έχουν μόνο ένα στόχο , να σε αποσυντονίζουν , να σε τρομάξουν , να πάρουν την εννοιολογική σου τοποθεσία και να την βάλουν στο σημείο του ανεπάντεχου, του ανήμπορου ...!

Μέχρι το βράδυ θα έχουμε άρθρο με απόδειξη ότι οι νεκροί δεν υπάρχουν ....,Ότι η αεροπορική τραγωδία είναι ένα μεγάλο hoax !

Τα Αραβικά κράτη ενώνονται να πολεμήσουν στην Υεμένη !Ήδη τους χτυπάνε αλύπητα ....τα ΜΜΕ μούγκα!

Ένωση ενάντιων ποιον; Τους πολεμούν η Συρία , ο Λίβανος , Ιράν και Ιράκ ! Ποιος έδωσε εντολή τώρα να έχουν πόλεμο μεταξύ τους τα μουσουλμανικά κράτη; Ποιος επωφελείται από αυτό;

Μια πύλη εκεί στο έχουμε πει εδώ και χρόνια ... μια πύλη στο CERN ... θα τον διπλώσουν τον χώρο;

θα αλλάξουν το παρελθόν;

Πρέπει να σε κρατήσουν αποσυντονισμένο .... να κοιτάς αλλού...το έκαναν το πείραμα με το πρώτο αεροπλάνο που δεν ξέραμε που είναι;

Είδαν τι ίχνη άφησε στο συλλογικό σου , μέτρησαν πόσο ασχολήθηκες , κατέγραψαν πόσο εύκολα σε κάνουν να κοιτάς όπου θέλουν!

Εσύ εδώ , δραχμή η ευρώ....ΕΣΥ ο Έλληνας με την μεγαλύτερη νοητική και συνειδησιακή δύναμη στον πλανήτη ....στοχευμένος σε ανύπαρκτο πρόβλημα!!...

Τους έχεις αφήσει να αλωνίζουν , άφησες τα ταγκαλακια να πάρουν κεφάλι στο νοητικό επίπεδο του πλανήτη ...!!

ISIS , μουσουλμανικά κράτη , όλοι εναντίων όλων....!

Έσπασε το πεδίο Άμυνας των προγόνων σου ...τους πήρε 2000 χρόνια να το σπάσουν ... δεν υπάρχει πια ασπίδα ...τώρα κατεβάζουν ότι θέλουν αυτοί.....!

Η Ξυπνάς Η χαιρετάς .... τι διαλέγεις ;

Έχεις ιδέα τι δύναμη έχεις μέσα σου; Έχεις ιδέα τι μπορείς να δημιουργήσεις; Όχι δεν έχεις ....νομίζεις ότι είσαι ένα μικρο ανήμπορο ανθρωπάκι...απόγονος ανθρώπων που διεταζαν τους κομήτες να χτυπήσουν τον εχθρό....!!

Δεν είναι αυτό που σε έπεισαν η πραγματικότητα ...!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια