Μπράβο Σαμαρά. Κάνεις επιτέλους κάτι καλό για την πατρίδα


Πριν από λίγο, ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς δήλωσε σε ομιλία του ενώπιον του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, ότι το θέμα της ηγεσίας του κόμματος έκλεισε οριστικά και ότι ο ίδιος θα εξακολουθήσει να είναι ο αναμφισβήτητος αρχηγός της ΝΔ μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση και προφανώς βλέπουμε.

Μελετώντας όλες τις μετεκλογικές δημοσκοπήσεις, αλλά και συζητώντας μεταξύ μας όλοι, διαπιστώνουμε ότι η ΝΔ υπό την ηγεσία του ηττηθέντος πρόσφατα κ. Σαμαρά, συνεχίζει την καθοδική της πορεία ακολουθώντας την πολιτική τύχη του ΠΑΣΟΚ.

Από την άλλη εξετάζοντας το κόμμα της ΝΔ, βλέπουμε ότι αποτελείται από παμπάλαια πολιτικά τζάκια, νεότερες πολιτικές οικογένειες, πολιτικούς γόνους, κουμπάρους, πατατρεχάμενους δορυφόρους και διάφορους κολαούζους.

Αυτό το αναχρονιστικό κόμμα, που μαζί με το διαλυμένο ήδη ΠΑΣΟΚ χρεοκόπησαν μετεκλογικά τη χώρα, νομίζουμε ότι πρέπει να διαλυθεί και όσο ο κ. Σαμαράς αρνείται να παραιτηθεί, οδηγεί τη ΝΔ με μαθηματική ακρίβεια στη συρρίκνωση, στην ΠΟΛΑΝοποίηση της ΝΔ, στη διάλυση και στην απελευθέρωση των πάλαι ποτέ κεντροδεξιών δυνάμεων, προς αναζήτηση νέων σύγχρονων δημοκρατικών πολιτικών σχηματισμών.

Επομένως, ευχόμαστε ο κ. Σαμαράς να επιμείνει να διατηρηθεί στην ηγεσία της ΝΔ, παρά την σφοδρή επίθεση που θα δεχτεί από τις πολιτικές οικογένειες και τα σχετικά συμφέροντα, ώστε να διαλυθεί αυτό το κόμμα για το καλό της πατρίδας. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη προσφορά του Αντώνη Σαμαρά στη χώρα.

προεδρική δημοκρατία

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια