«Παίζει» αποχώρηση του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα!


«Βόμβα» στα «σάπια» θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι πιθανό να βάλει ο Γιάννης Αλαφούζος με την ενδεχόμενη ανακοίνωση της αποχώρησης του Παναθηναϊκού από τη Σούπερ Λίγκα!

Σκέψεις για αποχώρηση του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας υπάρχουν στις τάξεις του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» είναι αγανακτισμένοι έπειτα από την απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας, για αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα, 100.000 ευρώ πρόστιμο και τιμωρία 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Γι' αυτό και αναζητούν τρόπους αντίδρασης, ένας εκ των οποίων είναι και η αποχώρηση από το πρωτάθλημα!

Πρόκειται για μια ακραία λύση, που όμως, έχει περάσει από το μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του, οι οποίοι σταθμίζουν τα δεδομένα.
Οι κυρώσεις που θα έχει ο Παναθηναϊκός σε μια τέτοια περίπτωση είναι βαριές (αν δεν κατέβει σε τρεις αγώνες θα υποβιβαστεί).

Από την ΠΑΕ δεν λένε κάτι τέτοιο επίσημα, ωστόσο είναι βέβαιο πως υπάρχει τέτοια σκέψη. Το πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός στη νέα εις βάρος του αδικία θα γίνει γνωστό αύριο από τον Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο μεσημέρι.

Ο εχθρός είναι γνωστός. Το ζητούμενο είναι όλοι οι Παναθηναϊκοί να είναι μια γροθιά δίπλα στην ομάδα διότι μόνο έτσι θα νικήσουμε!

leoforos.gr

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια