Sponsor

ATHENS WEATHER

Ρολά ομελέτας με καπνιστή πέστροφα

Υλικά 

  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια (το τρυφερό τους μέρος)
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 4 αυγά
  • λίγα φύλλα φρέσκιας σαλάτας της αρεσκείας μας
  • 50 γρ. καπνιστή πέστροφα, σε κομματάκια

Εκτέλεση


Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τη 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 2 λεπτά τα μισά κρεμμυδάκια. Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά και ρίχνουμε στο τηγάνι τη μισή ποσότητα. Κουνάμε απαλά το τηγάνι να απλωθεί το μείγμα ομοιόμορφα και ψήνουμε για 2 - 3 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί. Βγάζουμε την ομελέτα σε ένα πιάτο, βάζουμε λίγα τα φύλλα σαλάτας και την καπνιστή πέστροφα. Ξαναβάζουμε 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο στο τηγάνι, ρίχνουμε τα υπόλοιπα κρεμμυδάκια, τα υπόλοιπα αυγά και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία. Κόβουμε τα ρολά στη μέση.

Συμβουλές

Αν δεν βρούμε τρυφερά φρέσκα κρεμμυδάκια, χρησιμοποιούμε 1 ξερό, ψιλοκομμένο, το οποίο θα αχνίσουμε σε 70 ml νερό προτού το τσιγαρίσουμε, ώστε να μαλακώσει λίγο.

Γαστρονόμος

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια