Δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 9 για τους χρήστες των Windows 8/8.1 και νέα πιθανή ονομασία


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα επερχόμενα Windows 9 θα ονομάζονται πιθανότατα Windows TH, ενώ θα διατεθούν δωρεάν για τους χρήστες των Windows 8/8.1.

Καταρχάς, τα Windows 9 θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά (Technical Preview) στις 30 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με το The Verge, η ονομασία του λειτουργικού θα είναι Windows TH (πιθανότατα από την κωδική ονομασία Threshold), όπως εμφανίστηκε εδώ (δε λειτουργεί πλέον το link) και φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. 


Επίσης, όπως φαίνεται και στην εικόνα, ένα νέο πρόγραμμα με την ονομασία Windows Insider θα ξεκινήσει ώστε να δίνει στους χρήστες διάφορα builds του λειτουργικού, ώστε να δίνουν το κατάλληλο feedback, με το link για την υπηρεσία να μην είναι ενεργό.

Windows 9 Windows TH

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Microsoft Ινδονησίας, Andreas Diantoro, τα Windows 9 θα διατεθούν δωρεάν ως αναβάθμιση σε όσους έχουν αγοράσει τα Windows 8/8.1.

Οι χρήστες θα κατεβάσουν τον installer από το site της Microsoft και θα αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους στην νέα έκδσση, όπως ακριβώς κάνει εδώ και χρόνια η Apple με το Mac OS X.

Επίσης, η Microsoft βλέποντας ότι αρκετοί χρησιμοποιούν ακόμα τα Windows XP, ενδεχομένως να τους δελεάσει να αναβαθμίσουν στο νέο λειτουργικό με μία πολύ χαμηλή τιμή διάθεσης.

e-pcmag.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια