Υλικά για 2-4 άτομα
- 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
- 500 γραμμάρια ταλατέλες
- 6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
- 2 κουταλιές του γλυκού βούτυρο
- λευκό πιπέρι, μοσχοκάρυδο, αλάτι
- Γραβιέρα τριμμένη για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά και μετά στραγγίζουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το βούτυρο στη κατσαρόλα και καίμε τις ταλιατέλες ανακατεύοντας τα πολύ καλά.
Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 2 λεπτά σε μέτρια εστία.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα στο τηγάνι και ζεσταίνουμε 2 -3 λεπτά μέχρι να λιώσει. Έπειτα προσθέτουμε τις ταλιατέλες στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Τέλος σερβίρουμε με τυρί τριμμένο.
Σερβίρουμε με σαλάτα με σπανάκι και μήλο.
boro.gr
0 Σχόλια