WRC Ράλλυ Μεξικό 2014: Ο Sebastien Ogier πήρε την πρώτη ειδική | Βίντεο

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και μια μι αμικρή μεν αλλά εξαιρετικής ιδιατερότητας ειδική διαδρομή ξεκίνησε το ράλι στο Μεξικό.

Και λέμε εξαιρετικής ιδιαιτερότητας διότι η διαδρομή περνούσε μέσα από την πόλη και από υπόγεια τούνελ που χρονολογούνται από το 1600.



Βέβαια, τα μόλις 1100 μέτρα του μήκους της ε.δ. δεν ήταν και ό,τι πιο... χορταστικό, αλλά το κυρίως πιάτο θα αρχίσει να... σερβίρεται από σήμερα Παρασκευή.
Όπως και νάχει, ο Ogier έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του κανόντας τον καλύτερο χρόνο με το Polo R WRC, δηλώνοντας μετά το τέλος της ότι έμεινε εντυπωσιασμένο από το πλήθος των θεατών. Βέβαια, όπως ήταν φυσικό, ούτε αυτός ούτε κανείς άλλος δεν πήραν ρίσκα σε αυτό το 1,1 χιλιόμετρο, έχοντας μπροστά τους έναν ολόλκληρο αγώνα να ρισκάρουν και να "πυροβολήσουν".

Ωστόσο, ο Εσθονός Ott Tanak με το Ford Fiesta R5 της κατηγορίας WRC2 φαίνεται να πήρε ρίσκα αφού κατάφερε να κάνει τον δεύτερο χρόνο της ημέρας όντας ταχύτερος από όλα τα υπόλοιπα WRC αυτοκίνητα. Τρίτος ήταν ο Andreas Mikkelsen με την πρώτη εξάδα να συμπληρώνεται από τους Kris Meeke (Citroen DS3), Jari Matti Latvala (VW Polo) και Thierry Neuville (Hyundai i20).
ην ίδια στιγμή ο Chris Atkinson στον πρώτο του αγώνα με τη Hyundai, είδε τον κινητήρα του i20 WRC να σβήνει 100 μέτρα μετά την εκκίνηση της ειδικής, κάτι που του κόστισε 20" έως ότου καταφέρει να τον ξαναβάλει εμπρός.




drive.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια