Νηστίσιμα λαζάνια με σπανάκι και τόφου

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 500 γραμμάρια λαζάνια ολικής άλεσης άβραστα
  • 840 γραμμάρια κατεψυγμένο ψιλοκομμένο σπανάκι
  • 450 γραμμάρια τυρί τόφου τριμμένο
  • 2 φλυτζάνια ή 420 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
  • 225 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη με χαμηλά λιπαρά
  • αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα αχνίζουμε χωρίς λάδι και χωρίς νερό το σπανάκι.
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι βάζουμε μία στρώση από τη σάλτσα και στρώνουμε λαζάνια. Κατόπιν απλώνουμε λίγο από το σπανάκι, τριμμένο τόφου, λίγη από τη σάλτσα ντομάτας.
Στη συνέχεια βάζουμε δεύτερη στρώση λαζάνια, λίγο από το σπανάκι, τριμμένο τόφου, λίγη από τη σάλτσα ντομάτας.

Επαναλαμβάνετε με την ίδια σειρά των υλικών και τέλος ραντίζετε με λίγη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζετε με λίγο τριμμένο τυρί τόφου.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.

boro.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια