Μετά το σάπιο πολιτικό σύστημα θα μας «σώσει» και η τρομοκρατία!!!

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Είναι παγκοίνως γνωστόν ότι το μόνο πράγμα που δεν ελέγχεται αλλά ούτε και φορολογείται είναι το τι λέει κάποιος… Άλλωστε αν γινόταν αυτό και η κυβέρνηση θα προσπαθούσε ελέγξει τις διάφορες αντιδράσεις στα όσα ανάλγητα πράττει, αλλά και ο κ. Στουρνάρας θα είχε προ καιρού φορολογήσει τον λόγο, προφορικό ή γραπτό!!!

Έτσι δεν μας κάνουν εντύπωση τα όσα είπε στο βίντεο ή έγραψε στην επιστολή του ο επανεμφανιστείς καταζητούμενος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός.
Ουδείς μπορεί να του κλείσει το στόμα, ουδείς μπορεί να τον σταματήσει να λέει ότι θέλει.
Αλλά σε όλα τα πράγματα υπάρχουν και όρια.

Αν άκουγε κανείς τα λόγια του Ξηρού στο βίντεο χωρίς να βλέπει ποιος τα λέει ή αν διάβαζε κανείς την επιστολή χωρίς να ξέρει ποιος την έχει γράψει, θα γελούσε και από το περιεχόμενο, και το ύφος, και τα διάφορα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει ο συγγραφέας.
Τα λόγια θυμίζουν κομματάρχη παλαιάς κοπής τύπου Γκρούεζα από την περίφημη Ελληνική ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο» με τον Δ. Παπαγιαννόπουλο ή συνταξιούχο τρομοκράτη που φιλοξενείται σε ΚΑΠΗ Τρομοκρατών…
Το θέμα όμως δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι ότι πολλοί, λίγοι, δεν γνωρίζουμε πόσοι, σίγουρα όμως κάποιοι συμπατριώτες μας θα χαρούν με την επανεμφάνιση του Ξηρού, όσο και αν ακούγεται αυτό παράξενο ή αιρετικό.

Η κατάσταση από κάθε πλευράς είναι τόσο τεταμένη που δεν θα μας εξέπληττε η όποια αντίδραση του κόσμου. Τα νεύρα όλων είναι σπασμένα από τα προβλήματα της επιβίωσης. Βλέπει κανείς καθημερινά τσακωμούς σε σούπερ μάρκετς, σε διάφορες ουρές που συνάνθρωποι μας περιμένουν να πληρώσουν λογαριασμούς ή μεταξύ οδηγών για κυριολεκτικά αστεία, για γελοία θέματα.
Δεν θα μας έκανε εντύπωση λοιπόν αν αύριο οι τρομοκράτες δολοφονούσαν «κάποιον», ορισμένοι Έλληνες να χαιρόντουσαν κιόλας επειδή το θύμα ήταν ο Χ πολιτικός, δημοσιογράφος, επιχειρηματίας κλπ κλπ που πχ είχε κλέψει το δημόσιο!!!
Αλίμονο μας όμως αν καταντήσουμε ως λαός εκεί...

Πρώτα από όλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί τις τρομοκρατικές ενέργειες. Πολύ περισσότερο μια δολοφονία την οποία αποφάσισαν κάποιοι τρομοκράτες, με ποια κριτήρια; Ποιος «δίκασε» το θύμα; Ακόμη και αυτοί οι ίδιοι οι τρομοκράτες της 17Ν δικάστηκαν σε δύο βαθμούς, δίκαια, επέλεξαν τους καλύτερους για αυτούς δικηγόρους…
Και μετά η ανοχή της πολιτείας απέναντι τους έφθασε στο σημείο να τους δίνει και άδεια από την φυλακή ώστε να δραπετεύσουν και να απειλούν τώρα!!! Και όπως πολύ σωστά είπε προχθές στο ετήσιο μνημόσυνο των θυμάτων της τρομοκρατίας η μητέρα του άτυχου Αξαρλιάν «ο γιός της εκεί που είναι δεν παίρνει άδεια», όπως και όλα τα άλλα θύματα της τρομοκρατίας…

Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν βάζουμε μυαλό, δεν διδασκόμαστε από την ιστορία και κυρίως δεν ακούμε… Όλο το πολιτικό σύστημα είναι τόσο σάπιο που είναι ανίκανο να σταματήσει την κατρακύλα της κυβέρνησης. Ενδιαφέρεται μόνον για την επιβίωση του και τίποτα άλλο.
Βλέπεις για παράδειγμα τον κύριο Σαμαρά βράδυ να κόβει βόλτες μόνος του χωρίς ασφάλεια…
Τον κύριο Δένδια να περπατά αγκαζέ με την γυναίκα του στο Κολονάκι (που αλλού θα πήγαινε…), και αυτοί μόνοι τους, με άγνωστο πόσους της ασφάλειας τους να είναι δεξιά και αριστερά…

Τι θέλουν να μας δείξουν;
Ότι δεν φοβούνται;
Ότι είναι λαοπρόβλητοι;
Κούνια που τους κούναγε…
Εκτός και αν τα κάνουν όλα αυτά προσπαθώντας να πείσουν για αυτό τον εαυτό τους!

Ακούμε σήμερα τον κύριο Α. Γεωργιάδη, του Υπουργό Υγείας, να σχολιάζει, και ουσιαστικά να επιτίθεται στην δικαιοσύνη επειδή το Συμβούλιο Επικρατείας με μια απόφαση δικαίωσε τους ένστολους για τις τεράστιες περικοπές που είχαν γίνει στις αποδοχές τους!!!
Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος τι δουλειά έχει ο Υπουργός Υγείας να σχολιάσει απόφαση της δικαιοσύνης και μάλιστα μια απόφαση που αφορούσε άλλο υπουργείο;
Με ποια αρμοδιότητα;
Δεν κοιτά καλύτερα τα χάλια στον τομέα της υγείας που έχει φθάσει πλέον η περίθαλψη στην Ελλάδα σε επίπεδα Ουγκάντας;
Έχει χάσει τελείως την επαφή με το περιβάλλον;
Ή θέλει να είναι βασιλικότερος του βασιλέως;

Το τι συμβαίνει στην χώρας μας κρύβεται στα λόγια του Τζό Τρίπι, του κορυφαίου Αμερικανού επικοινωνιολόγου. Έχει δηλώσει, από τον Δεκέμβριο του 2012, και εμείς επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά τα λόγια του ότι:
«Οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο συνειδητοποιούν ότι αρκεί ένας για να προκαλέσει μια μεγάλη καταστροφή που θα συγκεντρώσει πολλή προσοχή. Η βία μπορεί να αυξηθεί, ειδικά όταν όλοι οι άλλοι αρνούνται ότι χρειάζονται αλλαγές. Στην Ελλάδα έχετε δύο κόμματα "ζόμπι" και δύο "τρελά" κόμματα. Αν είσαι νέος, άνεργος και τα κόμματα που θεωρείς υπεύθυνα για την κατάστασή σου βρίσκονται στην κυβέρνηση, ο πιο εύκολος τρόπος να τους πεις "άντε να χαθείτε" είναι τα "τρελά" κόμματα γιατί αυτά θα τους τρομάξουν. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι ο μπαμπούλας, θα ψάξουν για κάτι ακόμη πιο τρομακτικό. Γι' αυτό ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και αυξάνεται η πολιτική βία. Αν δεν υπάρξει μια θετική διέξοδος για τη χώρα, τότε το εργαλείο για να κατεδαφιστεί το παλαιό σύστημα θα είναι η Χρυσή Αυγή. Ή κάτι ακόμη πιο ακραίο».
Προς τα εκεί βαδίζουμε ή μπορεί και να μας οδηγούν εντέχνως…
Πάμε ως πρόβατα, μπορεί και χάνοι, επί σφαγήν!!!
Πρέπει να αντιδράσουμε.
Δεν μπορούμε μέσα στην όποια πικρία μας, στεναχώρια, απελπισία, καταστροφή μας να επιτρέπουμε και σε ένα στυγνό δολοφόνο, σε ένα τρομοκράτη να εκμεταλλεύεται το μομέντουμ για να κάνει τι;
Να μας απελευθερώσει;
Όχι φυσικά…
Τον εαυτό του και τους συντρόφους-δολοφόνους πάει να υπερασπιστεί, να δικαιώσει.

Σήμερα πραγματική αντίσταση στον ολετήρα της κυβερνητικής πολιτικής που συνθλίβει έναν ολόκληρο λαό κάνουν όσοι εφαρμόζουν τον νόμο.
Όσοι εισαγγελείς, ανακριτές, δικαστές εφαρμόζουν τον νόμο και κυνηγούν την διαφθορά, πατάσσουν την ανομία.
Όσοι αστυνομικοί κυνηγούν την παρανομία επωνύμων και μη.
Όσοι δημοσιογράφοι δεν είναι υποχείρια των ολιγαρχών και καταγγέλλουν τα αίσχη των πολιτικών και όχι μόνον αυτών…
Αυτοί αντιστέκονται και θα ανατρέψουν ότι σάπιο υπάρχει στην χώρα μας…
Όχι οι τρομοκράτες.
Αυτοί το μόνο που μπορεί να "πετύχουν" είναι και άλλα δεινά για τον Ελληνικό λαό…

Πηγή: kostasxan.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια